+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Ervaren Groenmedewerker Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

HoveniersVacature

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Het bedrijf

Voor een dynamisch loon- en verhuurbedrijf, gespecialiseerd in diverse werkzaamheden en projecten voor zowel bedrijven als particulieren, zijn wij op zoek naar een ervaren groenmedewerker die graag de handen uit de mouwen wil steken en altijd naar resultaat streeft.

Het bedrijf is gevestigd in Cothen, een centrale locatie in Nederland. Zij voeren projecten uit door het hele land, van Roosendaal tot Roermond en van Nijmegen tot Tilburg. Als groenmedewerker krijg je de unieke kans om op verschillende locaties te werken en je vaardigheden optimaal in te zetten.

De baan

Als ervaren groenmedewerker vervul je een belangrijke rol binnen ons team. Je bent verantwoordelijk voor diverse groenwerkzaamheden op verschillende projecten. Je hebt ruime ervaring met het gebruik van maaiskelters, bosmaaiers en zaagapparatuur. Daarnaast werk je zowel langs als in de nabijheid van het spoor, waar je verantwoordelijk bent voor maai- en snoeiwerkzaamheden. Het uitvoeren van zaagwerkzaamheden behoort ook tot je taken, waardoor er voldoende variatie in je werk is.

Functie eisen

Als enthousiaste teamplayer besef je dat samenwerking essentieel is voor het behalen van optimale resultaten. Je hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en begrijpt dat zorgvuldig en nauwkeurig werken van groot belang is om de kwaliteit en schoonheid van de groenvoorzieningen te behouden.

Flexibiliteit kenmerkt jou, en je bent niet gebonden aan een traditionele 8-tot-5 mentaliteit als het gaat om werktijden. Het bezit van een geldig VCA-certificaat is een vereiste voor deze functie. Het hebben van een geldig rijbewijs (B) is een grote plus. Als je geen rijbewijs hebt, bestaat de mogelijkheid om met een collega mee te rijden.

Je bent bereid om aanvullende certificaten te behalen om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden. Het werken in het weekend en ’s nachts vormt voor jou geen probleem, en je kunt rekenen op een aantrekkelijke toeslag voor deze flexibiliteit.

Wij bieden

  • Een competitief salaris tussen €2300 en €2500 per maand, afhankelijk van je ervaring;
  • Een uitdagende en boeiende baan in een groeiend en innovatief bedrijf. Hier kun je je passie voor groen ten volle benutten;
  • We hechten veel waarde aan jouw input en ideeën. Er is ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We bieden mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te groeien in je functie;
  • Regelmatig organiseren we gezellige bedrijfsfeesten waar je kunt ontspannen, plezier kunt hebben en kunt genieten van een goede sfeer;
  • We bieden flexibele werkopties, zowel parttime als fulltime, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw situatie past;
  • Naast het salaris en de werktijden, zijn er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiedagen, een pensioenregeling en mogelijkheden voor opleidingen;
  • Als blijk van waardering voor je flexibiliteit en inzet, ontvang je een aantrekkelijke toeslag wanneer je in het weekend of ’s nachts werkt.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Lydian van Malestijn op telefoonnummer 0341-437033. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in