+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Logistics Coördinator – Transport Planner Aviagen EPI Roermond/Arendonk Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Aviagen EPI

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Kom aan de slag als Logistics Coördinator-Transportplanner bij Aviagen EPI Roermond! Wil je meer weten? Lees snel verder wat wij te bieden hebben!
Ben jij degene die het leuk vindt om routes zo efficiënt mogelijk te plannen, chauffeurs op de juiste wijze te enthousiasmeren en ervoor te zorgen dat onze eieren en kuikentjes op de beste manier op hun eindbestemming komen? Lees dan snel verder.
Je hebt twee uitvalsbasissen. De ene is op locatie Arendonk in België, waar de planningsafdeling zich bevindt. De andere uitvalsbasis is broederij Aviagen EPI Roermond, waar ons wagenpark zich bevindt en waar de chauffeurs starten en eindigen met hun ritten. Wanneer jij op welke locatie bent, is onderling af te stemmen met de planningsmanager (Arendonk) en de hatchery manager (Roermond). Je werkt op beide locaties nauw samen met jouw directe collega planner die er samen met jou voor zorgt dat alle ritten voor het Aviagen EPI marktgebied in West- Europa zo effectief mogelijk zijn gepland.


Gevraagd

  • Goede kennis opgedaan in de logistiek;
  • Je bent georganiseerd en kan goed plannen;
  • Je bent stressbestendig, besluitvaardig en denkt graag in oplossingen;
  • Je spreekt en schrijft goed Engels, kennis van de Duitse taal is een pré;
  • Jij hebt mensgerichte- leiderschaps- en management vaardigheden.
Wat ga jij doen?
De hoofdverantwoordelijkheid van de Logistics Coördinator-Transport Planner is ervoor zorgen dat het chauffeursteam optimaal gemotiveerd is om het werk op de juiste wijze uit te voeren.
Daarnaast plan jij alle ritten, waarbij dierenwelzijn, medewerker tevredenheid en efficiëntie centraal staan. Tenslotte ben en blijf je kritisch op het resultaat van afgeleverd werk; wat is de kostprijs van uitbesteed werk? Wat is de kostprijs van het intern transport? Hoe kunnen we onderhoud/verzekeringen zo goed mogelijk inzetten? Kortom; je zet jezelf dagelijks in om het beste resultaat uit de logistieke afdeling te halen.
Een greep uit jouw werkweek
Je start de werkweek in Arendonk of Roermond (in overleg met de plannings- en hatcherymanager), er staat behoorlijk wat planningswerk op het programma. Naast onze interne chauffeurs ga je ook aan de slag om de externe transporteurs zo snel en goed mogelijk te informeren over de ritten die er in de komende twee weken aan gaan komen. Dit gaat niet alleen over de tijd en omvang van het werk dat gereden dient te worden, maar ook over de hygiëne- en kwaliteitseisen die voor Aviagen EPI en de betreffende klant gelden.
Het is voor de eendagskuikens of eieren namelijk van groot belang om zo kort mogelijk onderweg te zijn. Je hebt alle ruimte en vrijheid om naar vakkundig inzicht de planning aan te passen, maar je dient je wel aan de voorschriften van de NVWA te houden. De wijzigingen geef je o.a. door aan de externe transporteurs of aan de chauffeurs intern.
Een andere dag in de week start jij de werkzaamheden vanaf locatie Roermond of Arendonk (in overleg met de plannings- en hatcherymanager), vandaag starten of eindigen de meeste chauffeurs op de locatie. Het is voor jou van groot belang dat je feeling houdt met de chauffeurs en hun ervaringen. Bij binnenkomst drink je een kop koffie met de chauffeurs en je overlegt praktische zaken, maar er is vooral ook ruimte om elkaar informeel beter te leren kennen. Regelmatig plan jij een gezamenlijk chauffeursoverleg. Je bent benieuwd waar de chauffeurs verbeteringen zien wat betreft werktijden, werkomstandigheden, communicatie en aansturing. Ook dit keer wordt de status van het wagenpark besproken, waarop je een actie dient uit te zetten om een wagen te laten repareren. Je durft in het overleg echter ook professioneel feedback aan het team te geven op onderdelen waar zij zelf mee aan de slag kunnen. Daarnaast geef je een update over de stand van zaken wat betreft de vacature voor chauffeur die je in samenwerking met de HR officer hebt uitgezet. Iedereen kan weer, goed geïnformeerd, aan de bak.


Aanbod

  • Je gaat aan de slag in een gezellig klein team, waarbij er korte lijntjes zijn en een informele werksfeer;
  • Je komt terecht bij een internationale en toonaangevende werkgever waar jij als persoon centraal staat;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Aviagen heeft zichzelf omgevormd tot een van 's werelds toonaangevende pluimveefokkerijbedrijven, vanuit onze broederijen leveren wij eendagskuikens moederdieren aan klanten in meer dan 110 landen.
Een onderdeel van Aviagen is Aviagen EPI en is gevestigd in Roermond sinds 1980. Het team in Roermond bestaat uit ca. 50 werknemers.
Bij Aviagen EPI hebben we de tevredenheid van haar werknemers hoog in het vaandel staan.
Als persoon sta jij centraal en bieden wij graag een luisterend oor. Zo kunnen wij ons als werkgever continu verbeteren in het belang van onze mensen.
Wil jij na het lezen van deze vacature graag met ons kennis komen maken?
Je bent van harte welkom voor een kopje koffie!
Tel: 0475-322 165 / 06-15 56 08 99 Karien de Rooij

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in