+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Psychiater | zzp | online Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Als psychiater werk je online met de doelgroep volwassenen, waarbij je te maken krijgt met een diversiteit aan problematiek.


Jouw nieuwe baan

In deze functie is het bieden van de beste online behandelingen bij jou in goede handen. Complexe problemen maak jij eenvoudig; hiermee daag je jezelf uit om het beste naar boven te halen. 

Je voert online psychiatrisch onderzoek uit en biedt indien nodig en gewenst een medicamenteuze behandeling. Deze is altijd onderdeel van de gespreksbehandeling. Zonder gesprek, geen medicatie. Om dat te waarborgen treed jij op als voorzitter van het multidisciplinaire cliëntenoverleg waar intakes en voortgang wordt besproken. Als regiebehandelaar stel je diagnoses vast en draag je de behandelverantwoordelijkheid over de dossiers die bij je collega's onder beheer zijn. 

Jouw mening is hier belangrijk. Zo maak je bij deel uit van de medische staf waarbij je periodiek de directie adviseert over behandelaanbod en beleidsontwikkeling.

Bij calamiteiten ben jij ook achterwacht voor andere locaties.


Jouw nieuwe werkplek

Deze ggz-instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg met bijna 20 vestigingen verspreid over heel Nederland is op zoek naar jou. De kwaliteit van zorg staat hier altijd boven. Zij biedt behandelingen in de specialistische en basis ggz aan, jij gaat aan de slag met de doelgroep volwassenen en werkt voornamelijk online.

Eigentijds zo kun je deze aanbieder van ambulante ggz wel noemen. Met trots weten zij een hoge cliënttevredenheid te houden, lage recidive en een flinke mate van klachtenreductie. 

Hier vind jij de uitdaging die jij nodig hebt om samen het beste in jezelf naar boven te laten komen. Met als belangrijke kernwaarde de best denkbare zorg te leveren! Jij gaat aan de slag in Roermond.


Wat breng je mee?

Natuurlijk ben jij opgeleid en BIG-geregistreerd als psychiater. Jouw instelling is collegiaal en cliëntgericht maar zelfstandig kom jij ook prima uit de verf.

Wij nodigen je uit om te solliciteren als jij ook:

  • op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen de ggz;
  • een fijne sparringpartner bent voor jouw collega's en ook aan jouw communicatieve vaardigheden ontbreekt niks;
  • jouw team weet te motiveren om zo tot het beste en mooiste resultaat te komen.
Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, Jouw uurtarief wordt in goed overleg bepaald. Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar voor 8 uur per week voor onbepaalde tijd. Welke dag je gaat werken dat wordt in goed overleg besproken. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in