+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker Frankies Churros Roermond - Parttime Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Frankie's Churros

Gevraagd

  • 20 - 30 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken bij onze churros stand! We zoeken een deel van ons team. Je moet goed zelfstandig kunnen werken en ook in een team. Als je al ervaring hebt is dat fijn, maar het is niet nodig. We leren je alles wat je moet weten. Je moet wel van aanpakken weten en niet bang zijn om hard te werken. Als je houdt van een gezellige sfeer en het leuk vindt om met mensen te werken, is dit de perfecte baan voor jou. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken voor onze churros stand gelegen op het Designer Outlet in Roermond een parttime verkoopmedewerk[st]er [20-25 uur]

Wij zijn op zoek naar een spontane parttime verkoopmedewerk[st]er met een hands on mentaliteit die in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Met je open en directe houding sta je stevig in je schoenen en weet je goed het overzicht te houden, zelfs op drukke momenten. Het is natuurlijk handig als je al enige ervaring in de horeca hebt, maar zo niet, geen probleem, wij leren het je graag!

Gevraagd

Wat ga je doen?
Je start zelfstandig in de ochtend op, dat betekent dat je alles klaar zet om aan de slag te kunnen gaan. Als je daarmee klaar bent voer je de ochtend poetstaken uit en gaat vervolgens aan de slag in het vers bereiden, bakken en verkopen van churros. Ondertussen heb je versterking van een collega [of meerdere collega's] gekregen.

Samen met je collega['s] houd je de werkomgeving netjes en hygiënisch, vul je tussendoor de voorraden aan en voer je daarnaast andere voorkomende werkzaamheden uit. In de avond zorg jij er samen met je collega['s] voor dat de stand er weer tiptop uitziet voor de volgende werkdag.

Dit betekent dat je zo'n 30 tot 45 minuten [afhankelijk van de dag] na sluitingstijd van het Designer Outlet nog enige poetswerkzaamheden uitvoert. Deze tijd wordt ook ingeroosterd en natuurlijk volledig betaald.

Aanbod

Wat bieden wij?
-Een gezellige werkplek waar plezier maken met je collega's centraal staat, maar waar ook hard gewerkt wordt wanneer dat nodig is;
-Een open en laagdrempelige organisatie, met een informele werksfeer;
-Een leuk salaris;
-Een familiebedrijf waar wederzijds vertrouwen de basis is.

Goed om te weten
Van de gewerkte uren ben je een dag[deel] in het weekend beschikbaar, maar heb je afwisselend ook in het weekend vrij. Tevens vind je het niet erg om langere dagen te maken. Ook is er een mogelijkheid om te kiezen tussen flexibele en/of vaste werkdagen.

De openingstijden van het Designer Outlet zijn;
*Maandag t/m vrijdag; 10.00 – 20.00
*Zaterdag & Zondag; 09.00 – 21.00

Jouw werktijden zullen dan ook ergens tussen de openingstijden van het Designer Outlet liggen [bovenstaande aangegeven poetstijd nog niet meegerekend].

Afwisselend werken in de avond, in het weekend en op feestdagen is een verplichting betreffende de functie. Houd hier tijdens het solliciteren dan ook rekening mee.

Als deze vacature precies datgene is wat jij zoekt, aarzel dan niet langer en stuur een berichtje, zodat wij op korte termijn een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Heb je eerst nog verdere vragen, ook dan kun je uiteraard een berichtje sturen.

Uren

20 - 30 uur
Parttime
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in