+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Wiskunde of Wiskunde fanaat gezocht Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacature in het kort

Als docent wiskunde breng je met plezier en uitdagende lessen wiskunde over aan leerlingen. Je helpt hen om goede probleemoplossers te worden. Je bent niet alleen goed in wiskunde, maar ook in het begeleiden van leerlingen. Je motiveert hen om hun best te doen en creëert een fijne sfeer. Je vindt het leuk om met vmbo leerlingen te werken en houdt van de veelzijdigheid van het vak. Je krijgt de kans om met verschillende niveaus en leerlingen te werken en nieuwe dingen te proberen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als docent wiskunde bereid je leerlingen voor op hun toekomst in de maatschappij door het vak met plezier over te brengen. Met uitdagende lessen en positieve benadering help je hen wiskundige probleemoplossers te worden.

Als docent wiskunde ben je niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk. Als coachende begeleider motiveer je leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Je draagt bij aan een positieve werksfeer en hebt passie voor vmbo leerlingen.

Van staartdelingen tot de fascinerende wereld van worteltrekken, als getalenteerd docent wiskunde omarm je de veelzijdigheid van het vak. Je prikkelt en daagt leerlingen uit om wiskunde als krachtig instrument te zien. In jouw rol betrek je alle leerlingen bij je lessen en begeleid je hen naar een dieper begrip van het vak.

Klaar voor deze Uitdaging?

Als je op zoek bent naar een betekenisvolle nieuwe uitdaging en geïnspireerd wordt door diverse leerlingen, verschillende niveaus en vernieuwende onderwijsmethoden, dan is deze rol als docent wiskunde op jouw lijf geschreven!


Functie eisen

Wie ben jij?

  • Jij hebt een tweede- of eerstegraads bevoegdheid Wiskunde (of in opleiding);
  • Stage- of werkervaring als docent Wiskunde;
  • Voor deze vacature wilt de school je uitnodigen om te solliciteren ook als je niet bevoegd bent maar wel affiniteit hebt met het vak;
  • Sterke didactische en pedagogische vaardigheden, zo weet jij snel aansluiting te vinden bij diverse klassen;
  • Je staat open voor het vmbo;
  • Je bent creatief van geest;
  • Je hebt een passie voor wiskunde.
Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Wiskunde of Wiskunde fanaat gezocht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in