+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectcoördinator Bouw (Architectenbureau) Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Bij dit architectenbureau in Limburg krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken, van dichtbij tot ver weg. Je helpt mee aan het bouwen en verbeteren van plekken waar mensen wonen, werken en leven. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team. Jouw werk is belangrijk en je kunt echt iets betekenen. Je zorgt dat de projecten goed lopen en draagt bij aan een fijne samenwerking. Dit is een mooie kans als je van afwisseling en verantwoordelijkheid houdt. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij als tekenaar of projectleider naar een functie met verantwoordelijkheid, samenwerking en een grote variatie in projecten? Lees dan snel verder, want deze vacature bij één van de meest vooraanstaande architectenbureaus in Limburg biedt dit allemaal.

In deze afwisselende functie werk je van regionaal tot internationaal aan een duurzame leef-, woon- en werkomgeving. Je werkt aan projecten in een breed scala van utiliteitsbouw, retail, woningbouw, herbestemmingen, renovaties, zorg en scholen. Jij bent hier een van de kartrekkers. Je begeleidt en werkt projecten zelfstandig uit, waarbij je altijd in gedachten houdt dat samenwerking de sleutel tot succes is. Projecten worden integraal opgepakt door jou en je collega’s. Jij hebt hier als projectcoördinator veel verantwoordelijkheid in en kan écht het verschil maken binnen de organisatie.



Gevraagd

Vernieuwing en innovatie staan voor jou bij ieder project bovenaan. Vanzelfsprekend ben je sterk in de analyse- en ontwerpfase en weet bovendien de vertaalslag te maken naar de realisatie. Jij staat strategisch en conceptueel je mannetje. Of vrouwtje natuurlijk. Je durft initiatief te nemen, stelt slimme vragen en weet van aanpakken. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je beschikt over een sterke persoonlijkheid.

Ben jij niet bang om de scherpe randjes op te zoeken? En kan je het ook nog waarmaken met jouw hands-on mentaliteit? Dan ben jij hier uitstekend op je plek! Reageer daarom vandaag nog als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

• Afgeronde HBO / TU opleiding met minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een architectenbureau of ingenieursbureau

• Kennis en ervaring in het werken met BIM is vereist, werk je al met ArchiCad dan is dit een pré

• Ervaring in projectleiding is gewenst

• Je bent een volwaardige gesprekspartner voor opdrachtgevers en relaties



Aanbod

Als professional krijg jij hier de kans om jouw stempel te drukken op allerlei projecten. Wie wilt dat nou niet? We vragen betrokkenheid en veel verantwoordelijkheid van je en daar krijg je ook veel voor terug:

• Marktconform maandsalaris tussen de €3.500 en €4.500 (op basis van kennis en ervaring).

• Goede werk-privé balans

• Moderne, comfortabele kantooromgeving

• Een gevarieerd aanbod van projecten in binnen- en buitenland

• Alle ruimte om jezelf te kunnen ontplooien



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een vooraanstaand, zeer professioneel architectenbureau met veel ervaring en een breed netwerk binnen de sector. Ze voeren regionaal, landelijk en internationaal projecten uit in de utiliteitsbouw, retail, woningbouw, herbestemmingen, renovaties, zorg en scholen. De sfeer in de organisatie is energiek en dynamisch. Met een gemiddelde leeftijd onder de 40 jaar is het een team van doorpakkers. Samen hard werken aan mooie projecten, perfect afgewisseld met ontspanning en plezier. De liefde voor het vak is jullie gezamenlijke drijfveer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in