+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent-bedrijfsleider Profijt Meubel Roermond Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Profijt Meubel Roermond

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken in de nieuwste woonwinkel in een prachtige omgeving omringd door mooie meubels. Als Assistent Bedrijfsleider ben je de inspirator van een team en werk je samen aan het succes van de winkel. Je zorgt voor een geweldige ervaring voor klanten. Bij ons is ieders inbreng belangrijk en hangt er een persoonlijke en betrokken sfeer. Dit is jouw kans om in een gezellige en open omgeving te werken, waar je echt het verschil kunt maken. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Kom werken als Assistent Bedrijfsleider bij de nieuwste woonwinkel in Roermond! Hier ben je de drijvende kracht achter een team dat klanten de beste ervaring biedt. Samen met de bedrijfsleider werk je aan het succes van de winkel. Je krijgt de kans om in een prachtige omgeving te werken, omringd door mooie meubels. Bij ons is ieders inbreng belangrijk en heerst er een persoonlijke en betrokken sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!

De nieuwste woonwinkel in Roermond zoekt een Assistent Bedrijfsleider!

Als Assistent bedrijfsleider bij Profijt Meubel ben jij de inspirator, aanvoerder en motivator van een divers team in onze prachtige nieuwe winkel. Met oog voor onze meubelen en voor de klant. Je bent mede verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen en de aansturing van het team op de vloer. Je bent actief op de winkelvloer aanwezig en werkt nauw samen met de bedrijfsleider die ook frequent in de vestiging actief is. Je neemt de taken waar bij diens afwezigheid. Samen met het team zorg jij voor de ultieme klantbeleving. Klinkt lekker toch? Lees dan vooral snel verder want wij zoeken een nieuwe leuke, volwassen, veelzijdige en gezellige collega voor de nieuwste woonwinkel!

Je loopt Profijt Meubel binnen en je merkt het al. Enthousiaste medewerkers, een prachtige winkel met mooie meubels en woonartikelen. Je raakt niet uitgekeken en snapt het, hier zou ik graag willen werken.

Als jij graag mensen motiveert in zo’n soort omgeving en je nog verder wilt ontwikkelen dan willen we graag met je kennismaken!

Over Profijt Meubel:

Profijt Meubel is een franchiseformule van de Internationale Meubel Groep (IMG) en telt bijna 35 vestigingen verspreid over het hele land. Franchise is een samenwerking tussen de franchisegever en ondernemers, waarbij het formulebeleid grotendeels bepaald wordt door Profijt Meubel ondernemers zelf. Het zwaartepunt in de collectie ligt op meubels en accessoires voor de woon- en eetkamer.
Onze winkel staat bekend om de gezellige open sfeer. Persoonlijk en betrokken. Met de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarbij heeft iedereen inbreng: van baliemedewerker, stylist tot verkoopmedewerker.



Gevraagd

Wat vragen wij :

Bij Profijt Meubel krijg jij alle ruimte en opleiding om je te ontwikkelen tot een inspirerende (assistent) teamleider. Daarom hoef je niet binnen te komen met een bak ervaring, al is leidinggevende ervaring in de retail of detailhandel wel mooi meegenomen. Wel is het belangrijk dat je minimaal over MBO 4 niveau beschikt, graag met mensen werkt en proactief klantgericht en commercieel bent. En dat je het leuk vindt om je verder te ontwikkelen in een omgeving waar interieur en klantbeleving het gesprek van de dag zijn. Daarnaast ben je flexibel om in overleg in de weekenden en avonden te werken wanneer nodig. Collegialiteit is belangrijk in ons gezellig team. Sta jij straks klaar voor je collega’s?

Aanbod

Wat krijg jij als Assistent Bedrijfsleider:
Voor je tijd en inzet mag je natuurlijk iets terugverwachten. Op basis van een fulltime werkweek (37 uur) kun je als assistent bedrijfsleider rekenen op:
  • een veelzijdige functie voor 37 uur week, met ruimte voor zelfstandigheid.
  • een bruto salaris van maximaal € 3.110,-- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en volgens de cao INretail.
  • pensioenregeling
  • Interne opleidingen.
  • 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag.
  • over gewerkte zondagen ontvang je 50% toeslag;
  • over gewerkte feestdagen ontvang je 100% toeslag.
  • personeelskorting.
  • Er wacht een gemotiveerd en gezellig team op je.
Solliciteren:
Hebben we je al enthousiast gemaakt? Mooi!
Solliciteer zo snel mogelijk met je motivatie en CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!
Wil je toch nog meer informatie, ben je meer dan welkom om vragen te stellen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in