+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Ondersteunend Beleidsmedewerker Welzijn IGOM Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.686 - € 4.556 p/m

Vacature in het kort

Als ondersteunend beleidsmedewerker welzijn bij een gemeente, speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van beleid met impact. Je signaleert ontwikkelingen, vertaalt deze naar opgaven en bevordert samenwerkingen. Je adviseert het management, toetst beleid en ondersteunt de afdeling. Een unieke kans om bij te dragen aan maatschappelijke vooruitgang, met de ondersteuning van uitgebreide persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als ondersteunend beleidsmedewerker welzijn omvatten jouw belangrijkste taken het ondersteunen bij het opgavegericht ontwikkelen van beleid op meerdere samenhangende beleidsterreinen met bestuurlijke en maatschappelijke impact. Je bent dus goed in het signaleren van ontwikkelingen en het vertalen ervan in potentiële opgaven. Dit doe je door het initiëren en bevorderen van de samenwerking met (externe) organisaties en/of partijen. Waarbij je zorgt voor afstemming en de integrale samenhang dat tactisch van aard is.

Daarnaast toets en evalueer je de uitvoering van vastgesteld beleid en adviseer je het management en het bestuur en ondersteun je de afdeling bij de meest voorkomende werkzaamheden.


Functie eisen
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met betrekking tot beleidsontwikkeling;
  • Een brede kijk op het alle beleidsterreinen van de afdeling;
  • Inzicht in en ervaring met bestuurlijke processen en bestuurlijke verhoudingen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Omgevingsbewustzijn, analytisch vermogen;
  • Het vermogen om nieuwe ontwikkelingen snel te doorzien en op te pakken;
  • Initiatief, creativiteit en durf;
  • Visie en stressbestendigheid;
  • Specifieke kennis op het gebied van preventie en gezondheid en ervaring met opgavegericht werken is een absolute pre.
Over het bedrijf

Roermond vormt het bruisend hart van Limburg en is een stad vol ambitie! Dat proef je niet alleen in de gezellige historische binnenstad, maar ook binnen de gemeentelijke organisatie.

De kern van onze organisatievisie vraagt van onze medewerkers lef, ondernemerschap, vertrouwen, respect en samenwerking.

Wij zijn een organisatie die opgavegericht werkt. Dit betekent dat je een blik hebt die naar buiten is gericht, denkt vanuit de inwoners en ondernemers en bent gefocust op het snel opleveren van werk dat échte waarde heeft voor de samenleving. Het liefst nodig je de inwoners, partners etc. uit om mee te werken aan de opgaven die ertoe doen! Hierbij ben je continu op zoek naar manieren om nog sneller grote opgaven om te zetten naar kleine stukjes werk die snel opgeleverd kunnen worden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Ondersteunend Beleidsmedewerker Welzijn IGOM die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in