+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roggel.
Laad meer vacatures

Meewerkend voorman/vrouw / Roggel Roggel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mixx People

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Mixx People

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een bedrijf in de buurt zoeken we een Meewerkend Voorman/Vrouw. Je werkt samen met een team om het beste resultaat te behalen. Jouw taak is duidelijk: helpen, controleren en zorgen dat alles goed gaat. Elke week kijk je naar wat er moet gebeuren en praat je hierover met je collega's. Het is belangrijk dat je snel kunt aanpassen en goed met mensen kunt praten. In dit werk is het ook nodig dat je mensen kunt overtuigen. Je komt terecht in een gezellig familiebedrijf. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Voor een relatie in de omgeving Weert zijn we op zoek naar een Meewerkend Voorman/Vrouw. Samen met het voltallige team zijn jullie verantwoordelijk voor het beste eindresultaat. Om dit te bereiken ben jij aanwezig op de werkvloer en heb jij een duidelijke voorbeeldfunctie. Je werkt mee, controleert de werkzaamheden en zorgt dat deze correct en tijdig uitgevoerd worden. Wekelijks wordt jij betrokken bij de planning. Jij weet daarom wat er gedaan moet worden en betrekt je collegas hier actief bij. Snel schakelen en om kunnen gaan met veranderende omstandigheden is hierbij van belang. Wanneer het werk niet verloopt zoals het moet verlopen durf jij mensen hierop aan te spreken met jou overtuigingskracht.


Wat wij vragen

Als voorman/vrouw werk je mee, durf je leiding te nemen en weet je op de juste manier je collega's te mortiveren en enthousiastmeren. Communicatief sta je sterk in je schoenen en beheers je de Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is mooi meegenomen maar niet vereist. Kennis van teelt is een pré en anders de bereidheid om dit te leren.Je komt werken bij een modern familiebedrijf, met een informele sfeer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in