+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Servicetechnicus Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onderweg naar de mooiste locaties waar je de meest uiteenlopende storingen oplost! Zelfstandig met je bus op pad naar onze klanten om allerlei technische problemen aan installaties te verhelpen. Als servicetechnicus heb je veel vrijheid en is elke dag anders. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Hoppenbrouwers, cluster Technisch Beheer.


Lever topkwaliteit

Of het nu om kantoren, winkels of zorginstellingen gaat, jij verhelpt storingen op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Je controleert of de installatie voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Is er een defect onderdeel of is een installatie aan vervanging toe? Dan communiceer jij dit met jouw collega’s van de binnendienst die het vervolgens op zich nemen. Na jouw inspectie voorzie je ook de klant van een duidelijk advies waarmee deze aan de slag kan. Bijvoorbeeld hoe lang je bezig bent met de reparatie van een complexe cv-ketel. Of wanneer een haperend ventilatiesysteem weer perfect werkt. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven servicetechnicus. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Vaststellen en verhelpen van storingen aan kapotte installaties.
• Inventariseren van de actuele technische staat van de installaties, zodat tijdig onderhoud kan plaatsvinden.
• Meedraaien in een 24-uurstoringsdienst. Hierbij sta je buiten werktijd paraat om storingen op te lossen.

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door aan het eind van de werkdag gezellig met zijn allen de dag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, flexibel én collegiaal. Je denkt altijd in oplossingen en vraagt je collega’s om hulp indien nodig. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Tegelijkertijd maakt het jou niet uit dat niet altijd alles volgens planning verloopt. En dat siert je. Daarnaast beschik je als zorgvuldige servicetechnicus over:

• Een mbo-4 diploma Werktuigbouwkunde of vergelijkbare studierichting.
• Een flexibele instelling zodat je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je het geen probleem vindt om storingsdiensten te draaien of incidenteel langer door te werken.
• Rijbewijs B.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in