+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

(Aankomend) QA Verantwoordelijke Pharma (m/v) Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pharmalabel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?
Als (aankomend) QA Verantwoordelijke behandel je vragen van klanten in het kader van de productkwaliteit, je analyseert de oorzaak van interne en externe klachten en je legt (in samenwerking met de Quality Manager) correctieve verbeteracties vast. Daarnaast voer je in- en/of externe audits uit en implementeer je procedures en processen. Daarbij controleer je kritisch proces- en product parameters en beoordeel je kritisch QA agreements met klanten en leveranciers en implementeert deze in klantspecifieke richtlijnen.

Gevraagd

Wij vragen:
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele productieomgeving. Ervaring in de grafische branche is een pré, maar geen vereiste! Je hebt enkele jaren ervaring als QA verantwoordelijke of hebt de ambitie om hier intern voor opgeleid te worden. Je vindt het een uitdaging om interne en externe klachten zo goed mogelijk op te lossen en om daaruit verbeteracties op te zetten. Je houdt van structuur en bewaking procedures. Daarnaast ben je een doorzetter, teamplayer, kwaliteitgericht, accuraat, besluitvaardig en kritisch.

Jij biedt:
Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in Nederlands en Engels. Je beschikt over aantoonbaar HBO / Universitair werk- en denkniveau. Je hebt de Bachelor opleiding afgerond, bij voorkeur richting kwaliteitsmanagement of technisch bedrijfskunde. Je hebt bij voorkeur ervaring in soortgelijke functie en analytisch redeneervermogen.

Aanbod

Wij bieden:
  • Een fulltime/parttime functie voor 32 tot 40 uur per week binnen een prettige en professionele werkomgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • Vergoeding reiskosten woon- werkverkeer;
  • Uitgebreid en zorgvuldig inwerktraject met bedrijfstraining;
  • Doorgroeimogelijkheden in functie/verantwoordelijkheden;
  • Goede pensioenregeling;
  • Deelname aan een collectieve zorgverzekering;
  • Prettige en informele werksfeer.
Pharmalabel B.V. is een speciaaldrukkerij van zelfklevende etiketten op rol sinds 1978. Wij produceren hoogwaardige zelfklevende etiketten en sinds 2000 produceren wij ook blisterfolie en flexibele verpakkingen voor sachets. Wij gebruiken zowel conventionele als digitale druktechnieken en leveren wereldwijd aan klanten in allerlei branches. Onze grootste klanten zijn klanten uit de farmaceutische industrie / ziekenhuizen.
Binnen Pharmalabel is er sprake van een open en informele cultuur. Ons gehele team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers. Sinds juni 2018 is Pharmalabel B.V. onderdeel van de St-Luc groep met 4 vestigingen in België (St-Luc Labels en Packaging), Nederland (Altrif Label en Pharmalabel) en Frankrijk (Microbox). Pharmalabel is ISO 9001 gecertificeerd en werkt volgens de GMP richtlijnen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in