+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig specialist JGZ Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.009 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om een wereld van verschil te maken in de jeugdgezondheidszorg? Met spreekuren, schoolbezoeken en zorgcoördinatie voor kwetsbare kinderen biedt deze rol een boeiende en dynamische uitdaging.


Jouw nieuwe baan

Hoe ziet een typische werkdag eruit?
Elke dag als verpleegkundig specialist (VS) bij de GGD is uniek, waardoor de functie ongelooflijk divers is. Van het houden van spreekuren tot middagbezoeken aan huizen of scholen, elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. 

Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen met de partners in de keten, gericht op het ondersteunen van gezinnen bij hun specifieke hulpvragen. Jij analyseert behoeften en schat in wat nodig is om de zelfredzaamheid van zowel kinderen als ouders te vergroten. Indien nodig geef je advies, coördineer je zorg, of verwijs je naar andere zorgorganisaties. 

Bovendien speel je een cruciale rol bij het omgaan met nieuwkomers en vluchtelingen in onze gemeenschap, waarbij je indien nodig lichamelijk onderzoek uitvoert en een vaccinatieplan opstelt.

Als VS balanceer je op het snijvlak tussen verpleegkunde en geneeskunde, met expertise in gecompliceerde zorg voor kwetsbare kinderen. Je hanteert een geïntegreerde aanpak van medische en verpleegkundige zorg om vroegtijdig somatische, psychosociale, en ontwikkelingsproblematiek bij jeugdigen te signaleren, te erkennen, te voorkomen en terug te dringen.


Jouw nieuwe werkplek

Je gaat werken bij een dynamische, vooruitstrevende GGD in de regio Roosendaal (gemeentes Roosendaal, Rucphen, Halderberge en Moerdijk)

Elke dag wordt vol ambitie de uitdaging aangegaan om het welzijn van de inwoners te bevorderen. Met een team van 350 gedreven professionals wordt het verschil gemaakt voor 16 gemeenten in de regio. Samen dragen zij bij aan een gezondere samenleving.

Hier gaat het anders
In deze organisatie vind je geen starre regels en ingewikkelde structuren. Wat wel: heldere afspraken over samenwerken en de rol in de publieke gezondheid vervullen. Er zijn zelfstandige teams en het werk wordt gelijkwaardig verdeeld. De manager JGZ fungeert als de schakel tussen de verschillende teams, het managementteam, ondersteunende afdelingen en de teams onderling.

Bij deze GGD mag je jezelf zijn en geniet je over het algemeen van veel vrijheid in de manier waarop je je werk uitvoert. Maar met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de organisatie en doelstellingen. Kortom, een unieke werkomgeving waarin je de ruimte hebt om je eigen krachten en talenten te ontdekken, te ontwikkelen en optimaal te benutten.


Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste gediplomeerde verpleegkundig specialist, geregistreerd in het BIG-register en ingeschreven in het verpleegkundig specialistenregister. Bij voorkeur heb je ervaring in de jeugdgezondheidszorg. Laat je echter niet tegenhouden als je deze ervaring nog niet hebt! 

Je hebt de wens om een bijdrage te leveren aan preventie en streeft ernaar er te zijn voor alle kinderen in de regio. Als verpleegkundig specialist ben je vastbesloten om de gezondheid van de jeugd op een positieve manier te ondersteunen. 

Resultaatgerichtheid is jouw tweede natuur en het onderhouden van contact met netwerkpartners is iets waar je plezier in hebt, je stapt hier proactief op af.

Onze verlanglijst:

  • Je beheerst gesprekstechnieken, bent een luisteraar en hebt oog voor de vraag achter de vraag.
  • Je bent enthousiast, open en weet op een constructieve manier kritisch te zijn.
  • Je kunt goed omgaan met pieken in werkdruk en bent bedreven in het plannen en organiseren van je eigen werk.
  • Je hebt digitale vaardigheden in je gereedschapskist.
  • Je kunt als teamspeler/verbinder ook uitstekend zelfstandig werken.
  • Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen vastgeroeste 9-tot-5 instelling.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
Arbeidsvoorwaarden

Je start met een jaarcontract, met de intentie deze om te zetten naar een vast contract en werkt 24 tot 32 uur in de week. Jouw salaris wordt bepaald volgens de cao sgo, schaal 10. Dit betekent een maximaal salaris van 5.009 euro per maand bij een fulltime dienstverband. Verder ontvang jij een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris.

In deze informele werkomgeving krijg jij volop ruimte om te groeien en jouw ambities en talenten te verkennen en te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in