+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Laser Operator Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij de volgende stap zetten als Laser Operator en met de meest moderne machines werken? Doordat we sinds kort een nieuwe machine hebben toegevoegd aan ons machinepark heb jij de kans ons team te komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het afstellen, beladen en afladen van onze lasersnijmachines. Binnen ons productieproces ben jij een belangrijke schakel en het is aan jou het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product.



Gevraagd

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en werk je goed zelfstandig? Ben je enthousiast over het vak en weet je van aanpakken? Solliciteer dan nu om onze Laser Operator te worden!

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Je kan vanaf een technische tekening zelfstandig onderdelen in elkaar zetten/bouwen
  • Je beheerst de Nederlandse taal


Aanbod

We zijn al jaren actief in de regio als machinebouwer. Daarom is het met jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Zo krijg in de rol van Laser Operator:

  • Een salaris dat kan oplopen tot €3.000,- bruto per maand
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO
  • Je komt te werken in een dagdienst functie
  • Jaarlijks feesten, zoals barbecues, personeelsfeesten en een kerstborrel
  • Professionele werkkleding inclusief was service


Bedrijfsomschrijving

Met bijna 200 collega's werken wij dag in, dag uit aan grootse machines die je kan herkennen aan hun karakteristieke kleursamenstelling. We zijn betrokken bij onze klanten, want zij zijn afhankelijk van onze machines om de mensen in de wereld te voeden. Daarom willen wij hen maximaal ondersteunen bij het steeds groener en efficiënter maken van hun werkveld. Als organisatie lopen wij steeds voorop met de allerbeste machines; stuk voor stuk unieke machines. We lossen de meest complexe problemen op en dat allemaal vanuit het Roosendaal. Daarnaast zijn we op weg om nog slimmere systemen te ontwikkelen die hogere opbrengsten voor de klant genereren, zonder daarbij het milieu uit het oog te verliezen. Binnen onze organisatie heerst een Brabantse cultuur. We organiseren jaarlijks feesten voor ons personeel, wat er voor zorgt dat we een hecht team hebben op onze productielocatie. Op de afdeling is een gezonde mix van jong en oud te vinden en zijn lange dienstverbanden eerder regel dan uitzondering. Dit komt door de prettige werksfeer, maar ook door de persoonlijke aandacht die we jou schenken in de vorm van persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Wij weten alles over deze vacature en over deze werkgever en zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen. Ben jij de maker die mee bouwt aan onze machines en aan je ontwikkeling? Solliciteer dan nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in