+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Vakantiekrachten - Assistent begeleiders Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SDW

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk

Vacatureomschrijving

Ben jij een enthousiaste student die deze zomer extra vlieguren wil maken en lekker wil bijverdienen in onze flexpool? Wil jij daarnaast ervaring opdoen binnen de gehandicaptenzorg?  

Dan zijn wij op zoek naar jou!   


Voor onze flexpool zoeken wij:   
Vakantiekrachten - Assistent Begeleiders voor de zomerperiode  
  

Je werkt het aantal uren dat jij wilt, aan de hand van de diensten die we hebben. Hiervoor krijg je een 0-urencontract.   


Hier ga je werken   

Bij het Flexbureau van SDW krijg jij de kans om op diverse locaties aan de slag te gaan, waar tijdelijke versterking nodig is. 

Als vakantiekracht bij SDW werk je bij één of meerdere woonlocaties. Bij ons is veel bespreekbaar: van het aantal uren dat je wilt werken tot jouw voorkeur voor een specifieke doelgroep of locatie. Je kunt werken op locaties zoals 't Zand in Roosendaal, Zuiderdreef in Bergen op Zoom en andere dorpen zoals Wouw, Rucphen en Steenbergen. Bij ons vind jij de plek waar jij het verschil kunt maken en daarnaast krijg je ook een lekker salaris van minimaal € 15,37 per uur.  

SDW 
“Leven zoals jij dat wilt‘. SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand bij leven, leren, werken, wonen en vrije tijd in West-Brabant. Een goed leven voor de cliënt, maar ook goed werk voor de medewerker en een gezonde organisatie zijn de doelstellingen van SDW.” 


Dit ga je doen   

Bij SDW bieden we jou de kans om deze zomer een onvergetelijke vakantiebaan te hebben. Als vakantiekracht in onze flexpool ben jij de held die het team versterkt en bijdraagt aan de ondersteuning van cliënten met verschillende beperkingen. Of het nu gaat om een lichte verstandelijke of een ernstige verstandelijke beperking, jij staat klaar om te helpen waar nodig. 

Jouw takenpakket is veelzijdig! Denk hierbij aan taken zoals koken, schoonmaken, helpen bij verzorging en andere huishoudelijke klusjes. Maar ook wandelen met cliënten, een kopje koffie drinken of samen kleine taakjes uitvoeren. Jij bent de onmisbare schakel die het begeleidersteam in de zomer versterkt. 

En weet je wat het mooie is? Naast de waardevolle ervaring die je opdoet, blijft er genoeg vrije tijd over om heerlijk te chillen. Dus, word jij onze zomerheld? 

"Bij SDW had ik een te gekke zomerbaan! Variërend takenpakket, waardevolle ervaring en genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen.” 



Gevraagd

Dit breng jij mee  
  • Toelatingseis: je volgt een beroepsopleiding op het gebied van zorg/welzijn niveau 3 of 4 en beschikt over minimaal één afgerond leerjaar, je hebt een overgangsbewijs van leerjaar 3 of 4 binnen MBO 4 of HBO zorg gerelateerde opleidingen of je hebt je hbo-propedeuse behaald binnen een zorg gerelateerde opleiding.  
  • Je bent minimaal 2 maanden beschikbaar in de periode mei t/m september.  
  • Je kunt zelf zorgen voor vervoer van en naar de locaties.  
  • Je kunt flexibel werken, zowel met de doelgroepen als met werktijden.   

Weet je niet zeker of je voldoet aan de opleidingseis? Neem dan contact op met ons via Whatsapp (06-29067316) of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..  



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Je gaat aan de slag als Assistent begeleider en krijgt een salaris van minimaal € 15,37 per uur. Hoe lekker is dat?
  • Een vakantiebaan die een waardevolle toevoeging is voor je studie en het staat ook nog eens goed op je cv!
  • Een afwisselende en uitdagende vakantiebaan, waarbij je naast het werk nog genoeg tijd over hebt om te chillen.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen SDW, als jij daarvoor open staat en het passend is.
Sollicitatieprocedure

Overtuigd om onze vakantiekracht te worden?  

Laat het ons weten via Whatsapp (06-29067316) of solliciteer direct!  

Op voorhand nog vragen? Dan kun je ons ook bereiken via Whatsapp, telefonisch of per mail via 06-29067316 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 088-2593345.  



Bedrijfsomschrijving

Bij SDW zetten we ons in voor een Goed leven van mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Dat doen we samen: medewerkers, vrijwilligers, leerlingen, pleegouders en gezinshuisouders. We kijken naar wat onze cliënten kunnen en willen, naar talenten en mogelijkheden. Zodat ze mee kunnen doen in de samenleving. En kunnen leven zoals zij dat willen. Wil jij iets bijdragen, iets betekenen voor onze cliënten? En daarbij jezelf ontwikkelen? SDW ziet jouw kennis en kunde. En we helpen je bij het vinden van een juiste balans tussen werk en privé.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in