+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker in 3 ploegen Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 18,20 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Van Mercedes tot Jaguar tot Land Rover. Als productiemedewerker bij Polytec in Roosendaal maak jij voor deze toffe merken de bodemplaten. Je gaat fulltime aan de slag en krijgt een salaris van €18,20 bruto per uur. Wil jij volgende week al starten met jouw nieuwe baan? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris van €18,20 bruto per uur.
  • In de weekenden lekker vrij.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een baan voor langere tijd.
  • Fulltime werk in 3 ploegen.
Wie ben jij

Handschoenen aan en gaan! Als productiemedewerker werk jij met grote machines. Het plastic wordt verhit en de temperatuur loopt flink op. De geur van gesmolten plastic komt je tegemoet. Maar daar haal jij je neus niet voor op ;). Daarnaast gaan we ervan uit dat jij als productiemedewerker:

  • Fysiek werk aan kunt en niet terugdeinst voor een échte productie omgeving.
  • Fulltime beschikbaar bent in 3 ploegen (5.50 - 14.05 uur, 13.50 - 22.05 uur en 21.50 - 06.05)
  • De Nederlandse en/of Engelse taal spreekt.
Wat ga je doen

Je pakt een bakje koffie en samen met jouw team beginnen jullie de dagstart in de kantine. De teamleider bespreekt wat het doel is en iedereen levert zijn input. Nieuwe doelen? Die wil jij behalen! Aangekomen bij de machine waar je vandaag op ingepland staat, wissel jij een collega af. Even een overdracht en dan is de machine voor jou. Het plastic vouw je dubbel en leg je onder de machine. Deze vormt de kunststof bodemplaat. Even de hoeken en randen afwerken, de kwaliteit controleren en klaar! Als productiemedewerker houd jij ook de machine in de gaten. Een storing signaleer jij direct en je checkt of je deze zelf op kan lossen. Aan het einde van je dienst zorg je er nog even voor dat jouw werkplek schoon is en geef je een overdracht naar je collega. Morgen zien we je weer!

Waar ga je werken

Aan de Borchwerf in Roosendaal vind je Polytec. Vanuit Bergen op Zoom ben je hier zo en ook vanuit Breda ben je er binnen een half uurtje. Ideaal dus! Omdat je aan de slag gaat in een 3 ploegenrooster is het wel handig dat je eigen vervoer hebt. Op de start- en eindtijden van de diensten rijdt het OV namelijk niet.
Hard werken past helemaal bij jou. Maar ontspanning is ook belangrijk! Tijdens de pauze dus lekker een praatje maken over het weekend of over de voetbalwedstrijd van gisteravond.
Vind jij je werk leuk en doe je het goed? Als productiemedewerker kun jij zeker voor langere tijd aan de slag! Ambities om door te groeien naar operator? Intern leiden we je graag op! Bij Polytec kun je rekenen op een stabiele baan met oog op de toekomst!

Sollicitatie

Kun jij niet wachten om te starten als productiemedewerker? Snappen we! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je een vraag? Bel of app ons op 076-5211818 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in