+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Ploegentoeslag, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een monteur die graag op verschillende locaties werkt en van veel afwisseling houdt? Heb je de ambitie om zowel op mechanisch als elektrotechnisch gebied te groeien? Dan is de rol van Monteur bij SPIE op jouw lijf geschreven! Je krijgt in deze rol veel afwisseling, want je gaat mee in het rooster van de opdrachtgever waar je voor werkt. Alle opdrachtgevers bevinden zich binnen de maakindustrie. Als Monteur ben je van onschatbare waarde bij onze klanten, want jij bent degene die ervoor zorgt dat de productie soepel blijft draaien. Je lost storingen snel op, ongeacht of ze eenvoudig of complex zijn. Bovendien is het jouw doel om preventief onderhoud binnen de organisatie op de agenda te krijgen en om de storingen tot een minimum te beperken. Immers is voorkomen beter dan genezen.

Bij SPIE investeren we graag in jouw persoonlijke groei. We bieden veel ontwikkelmogelijkheden door middel van opleidingen en trainingen. Als jij je wil ontwikkelen tot allround techneut én als je de reddende engel wil zijn bij verschillende bedrijven, aarzel dan niet en solliciteer dan nu!



Gevraagd

Onze ideale Monteur is stressbestendig, flexibel en weet zich makkelijk te bewegen in verschillende bedrijven. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij degene die wij zoeken.

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek
  • Je vindt het geen probleem om in ploegendienst te moeten werken. Hiervoor ontvang je een mooie ploegentoeslag
  • Je hebt ervaring binnen productieomgevingen en/of de maakindustrie


Aanbod

Je gaat aan de slag bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Dit betekent voor jou dat zaken zoals jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Wij verwachten veel van jou als Monteur en daarom krijg je bij ons:

  • Een marktconform salaris tot €4.200,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag en een winstuitkering aan het eind van het jaar
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen + 13 atv-dagen en de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden
  • Flexibele arbeidstijden: een uur eerder of later beginnen is geen probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
  • De mogelijkheid om jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wil


Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij SPIE, een vooraanstaand technisch dienstverlener in Nederland, die jou volop mogelijkheden biedt voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de ruimte en ondersteuning om te ontdekken waar jouw professionele geluk ligt. Voordat je zelfs maar aan je eerste werkdag begint, bespreken we al de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We nemen bijvoorbeeld het type opdrachten door waar jij voldoening uit haalt, maar ook welke positie je over drie jaar (of tien jaar) ambieert. Je maakt deel uit van een groot team van collega's in de regio West-Brabant, bestaande uit 35 technische professionals. Jouw manager is een ervaren people manager die jouw persoonlijke ontwikkeling centraal stelt. Als voortdurend leren voor jou belangrijk is, zal je samen met jouw manager kijken naar mogelijkheden om je verder bij te scholen. Ons team staat bekend als een collegiale en ambitieuze groep professionals die oprecht aandacht hebben voor elkaar. Elk kwartaal komen we samen voor gezellige activiteiten zoals een barbecue of kerstfeest. Wil jij ons team versterken? Solliciteer vandaag nog voor de functie van Monteur!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in