+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Expeditiemedewerker Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,73 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Van loungesets tot parasollen tot bloembakken. Op de afdeling expeditie zie je alles voorbij komen. Zelf ook op zoek naar een nieuwe tuinset? Je zal hier genoeg ideeën opdoen! Als expeditiemedewerker krijg je een goed salaris van €13,73 bruto per uur. Werk je in de avond? 20% toeslag erbovenop! Je kan fulltime of parttime aan de slag, net wat jij wil. Lees snel verder en start jouw nieuwe baan bij het distributiecentrum van Life Outdoor Living in Roosendaal!

Wat bieden wij jou
  • €13,73 bruto per uur vanaf 18 jaar.
  • Toeslag
  • Gezellige kantine met gratis fruit en maaltijden.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Leuke uitjes en een kerstpakket.
  • Fulltime of parttime werk; net wat jij wil!
Wie ben jij

Aantallen tellen, labelen, de wagens mee laden. Jij kan echt alles! Je bent de hele dag in de weer en aan het eind van de dag heb je een flinke afstand afgelegd. Als expeditiemedewerker is het belangrijk dat jij:

  • Van maandag tot en met vrijdag beschikbaar bent. Als je graag parttime wil werken kan dit ook! Je moet dan minimaal 3 dagen doordeweeks beschikbaar zijn.
  • In dagdienst, verschoven dagdienst en 2 ploegen beschikbaar bent. Het hangt af van het seizoen welke tijden je werkt.
  • Je met de fiets of scooter vanuit Roosendaal (of directe omgeving) kan komen. Woon je wat verder weg? Dan heb je een auto nodig. Het OV rijdt namelijk niet op de tijden dat je moet werken.
Wat ga je doen

De orderpicker brengt de gepickte orders naar jou toe. Jij zorgt ervoor dat deze op de juiste plek worden weggezet aan de hand van de routes die gereden gaan worden. Vervolgens aan jou als expeditiemedewerker de taak om de aantallen te controleren en de producten te checken op schade. Alles compleet? Check! Nog even alles labelen en de orders zijn klaar om verzonden te worden. Ook help je de bezorgers met het laden zodat zij snel op pad kunnen.
Een muziekje op de achtergrond en de bezem erdoorheen. Een opgeruimde werkplek is wel zo fijn!
De functie als expeditiemedewerker is erg leuk, maar hoe leuk is het als je breed inzetbaar bent? Wil jij graag je heftruckcertificaat behalen? Dan doen we dat toch!

Waar ga je werken

Het grote distributiecentrum zit aan de Borchwerf in Roosendaal. Binnen een half uurtje sta je met de auto vanuit Bergen op Zoom of Breda al op de parkeerplaats. Ideaal! Als expeditiemedewerker zal je in de avond wel trek krijgen van het fysieke werk. In de kantine staat een gratis, verse maaltijd op jou te wachten. Na het eten maak je je collega’s nog even in met een potje tafeltennis. Yeah! Morgen revanche op de pooltafelEnthousiast geworden voor de functie als expeditiemedewerker? Snappen we! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je een vraag? Bel of app ons op 076-5211818 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Sollicitatie

Zin in nieuwe uitdaging als expeditiemedewerker? Kom maar op! Solliciteer snel als logistiek medewerker en wij nemen binnen een werkdag contact met jou op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in