+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Schoonmaak medewerker Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Asito

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 17 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 - € 14,78 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een school in Breda zoeken we schoonmaakcollega's. Je maakt verschillende plekken schoon, zoals klaslokalen en gangen. Ervaring is niet nodig, we leren je alles. Spreek je Nederlands of Engels, en wil je snel starten? We bieden een goed uurloon en extra geld voor vakantie. Ook krijg je kans op een langer contract en opleidingen om te groeien. Plus, je werkt met de beste schoonmaakspullen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een school aan de Knipplein in Roosendaal zijn wij op zoek naar een collega's in de schoonmaak. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 - 19:30 uur of van 16:00 - 19:00 uur. Je krijgt een contract van 17.5 uur of van 15 uur, afhankelijk van de werktijden. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van algemene ruimtes, sanitair, klaslokalen en de gangen. Spreek jij Nederlands of Engels en wil je gelijk beginnen? Solliciteer dan nu!

Uren: 17,5 uur per week
Plaats: ROOSENDAAL 20-3-2024 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaak in een school omgeving.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring hoef je niet te hebben, we leren het je graag; Je bent zelfstandig en je ziet werk liggen; Je bent representatief en hebt een dienstverlenende houding; Het aanvragen van een VOG is voor jou geen probleem; Je spreekt Nederlands of goed Engels.


Wat hebben wij te bieden?

💰 Een uurloon tussen de €13,42 - €14,78 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; 📈 Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024; 📝 Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 🌴 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; 🍾 Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; 📚 Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; 🧽 De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; 🏛️ Een goede pensioenregeling; 🏥 Korting op verschillende zorgverzekeringen.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Danielle Klas, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Solliciteren kan tot en met maandag 20 mei 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht. We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Met meer dan 10.000 medewerkers, met ruim 100 verschillende nationaliteiten, ligt de basis bij onze mensen. Wij omarmen ongelijkheid. Niet in behandeling, salaris of ons personeelsbeleid. Maar juist in verschillende karakters, achtergronden, opleidingen en inzichten. We omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. De verschillen tussen onze mensen maken ons juist beter en zorgen voor plezier. Samen zijn we Asito. Samen en schoon.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in