+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Meewerkend voorman op evenementen Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Branch Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van hard werken en reizen? Dan is de rol van Meewerkend Voorman Evenementen iets voor jou! Je bent betrokken bij alle stappen van evenementen en leidt een team. Je zorgt voor het transport, opbouwen en afbreken van meubilair. Dit werk is vaak in de BeNeLux, soms ook verder weg. Je werkt veel buiten en loopt veel stappen. Je komt direct in dienst en er zijn leuke extra s zoals een goede sfeer op het werk en bij bedrijfsfeesten. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die niet terugdeinst voor hard werk en het voortouw neemt bij het leiden van een team? Voelt het voor jou als een feestje om te reizen, zowel nationaal als internationaal? Dan zou jij weleens de perfecte kandidaat kunnen zijn voor onze positie als Meewerkend Voorman Evenementen!

Functie

Als Meewerkend Voorman Evenementen ben jij vanaf het begin tot het einde aanwezig bij evenementen en fungeer je als het aanspreekpunt voor je team. Jouw belangrijkste taak is het transporteren, opbouwen en afbreken van meubilair voor deze evenementen. Het is belangrijk dat je flexibel bent en bereid bent om extra uren te maken. Vaak zijn de evenementen in de BeNeLux, maar soms ben je zelfs een hele week van huis als de drukte dat vereist!

Je hebt als Meewerkend Voorman Evenementen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je team de beursruimte correct inricht en opruimt en je houdt toezicht op de plaatsing van het meubilair. Terwijl je met gemak soms een coördinerende rol, maar bent ook bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Je bent eigenlijk continu bezig en 20.000 stappen zetten terwijl je een kar voorttrekt is tijdens een beursdag niet ongewoon. Als je onjuiste handelingen opmerkt, schroom je niet om je teamleden daarop aan te spreken. Tussendoor onderhoud je telefonisch contact met de planning en met de klant.


Wat wij vragen

We zoeken als Meewerkend Voorman Evenementen iemand die proactief is en een leidende rol op zich neemt bij het opzetten van meubilering voor beurzen, conferenties en grote evenementen. Je begint met een goede voorbereiding in nauwe samenwerking met de planning en het magazijn. Je bent flexibel genoeg om te schakelen tussen het coördineren van activiteiten en actief deel te nemen, afhankelijk van wat de situatie vereist. Je bent niet bang om zelf hard te werken en je team te laten zien wat er verwacht wordt.

  • Ervaring in coördineren/aansturen van een team, dit mag in de breedste zin van het woord. 
Wat wij bieden

Wij bieden je als Meewerkend Voorman Evenementen een veelzijdige baan waarbij je direct in dienst komt van de werkgever. Je krijgt voor het onregelmatige werk natuurlijk veel vrije tijd terug en er staan lekkere toeslagen tegenover. Het all-in salaris kan dus nog veel hoger oplopen! 

We zorgen niet alleen voor een leuke werksfeer, zowel tijdens het werk als tijdens bedrijfsfeesten of de vrijdagmiddagborrel, maar ook voor goede arbeidsvoorwaarden. 

  • We bieden een aantrekkelijk salaris tussen € 2.700 en € 3.300 bruto excl. toeslagen;
  • Je krijgt 24 vakantiedagen en 12 ATV-dagen;
  • Een mooie tijd-voor-tijd regeling, waarbij overuren ook kunnen worden uitbetaald;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Direct in dienst van de werkgever;
  • Je ontvangt een lekkere vergoeding voor dienstreizen.
Over de opdrachtgever

Dit bedrijf is opgericht door een vader en zoon in 1988 in Roosendaal. Door de jaren heen is het bedrijf gestaag uitgebreid en tegenwoordig verhuren ze meubilair voor internationale beurzen en evenementen. Jaarlijks worden de designmeubelen gebruikt op allerlei evenementen verspreid over heel Europa. Om hun nationale en internationale klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn ze op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast zijn over dit werk.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in