+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur dagdienst Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 17,60 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van rijden op een heftruck en ben je goed in het werk met de heftruck? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat vrachtwagens uitladen, kratten stapelen en de voorraad aanvullen. Je werkt van maandag tot vrijdag, dus in het weekend ben je vrij. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Je werkt in een leuk team waar iedereen elkaar helpt. Dit is een kans voor een baan voor langere tijd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

TOET, TOET! Hier is die toffe vacature als heftruckchauffeur! Vrachtwagens uitladen, kratten stapelen, voorraad aanvullen. Jij kan echt álles met de heftruck. En je krijgt een super goed salaris van €17,60 bruto per uur. Wil je op tijd thuis zijn voor het avondeten? Red je makkelijk! Je werkt namelijk in dagdienst van 07.30 tot 16.00 uur en in het weekend ben je lekker vrij. Lees snel verder en start volgende week al als fulltime heftruckchauffeur bij Polytec in Roosendaal!

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van €17,60 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Fulltime werk in dagdienst
  • Een baan voor langere tijd
  • In de weekenden lekker vrij
  • Iedere week je salaris uitbetaald!
Wie ben jij

Bochtje naar links, bochtje naar rechts. Jij voelt je één met de heftruck. Hobbel de bobbel rijden over het buitenterrein? Ook daar vind jij je weg! Daarnaast gaan we ervan uit dat jij als heftruckchauffeur:

  • In het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat
  • Ervaring hebt met heftruck werkzaamheden in de logistiek of productie.
  • De Nederlandse taal vloeiend spreekt.
Wat ga je doen

Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het hele logistieke proces. Goederen die aankomen haal jij uit de vrachtwagen, scan je en de kratten stapel je op. Regen, wind, sneeuw. Jij trotseert alles op het buitenterrein! Natuurlijk zit je wel lekker warm in je afgesloten cabine :). Vervolgens zorg je ervoor dat binnen in de opslag ook alles netjes opgestapeld wordt op de juiste plek. Je gaat aan de slag in dagdienst van 07.30 tot 16.00 uur. Je werkdagen zijn maandag t/m vrijdag dus in het weekend ben je lekker vrij!

Waar ga je werken

Aan de Borchwerf in Roosendaal vind je Polytec. Hier worden kunststof bodemplaten voor auto’s geproduceerd. Van Mercedes tot Jaguar tot Landrover. Zie jij één van deze merken over de weg rijden? Grote kans dat jij die bodemplaat op je vorken hebt gehad!
Je komt te werken in een gezellig team waarbij iedereen elkaar helpt. Gezellig samen pauze houden en een praatje maken horen er ook bij! Heb jij het naar je zin en doe je je werk goed? Dan kun je zeker voor langere tijd aan de slag als heftruckchauffeur!

Sollicitatie

Kan jij niet wachten om achter het stuur te kruipen als heftruckchauffeur? Snappen we! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je een vraag? Bel, app of stuur ons een mail!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in