+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Favoriete Docent Nederlands Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Breng je passie voor de Nederlandse taal tot leven in het klaslokaal! We zoeken een enthousiaste docent Nederlands voor het Voortgezet Onderwijs. Je gaat aan de slag met het inspireren van leerlingen en het helpen van hun taalvaardigheden. Bij ons krijg je de kans om op verschillende scholen te werken en zo jouw ideale plek te vinden. We bieden ook de mogelijkheid om door trainingen nog beter te worden in jouw vak. Klaar om jouw liefde voor taal te delen en een verschil te maken? Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Breng je liefde voor de Nederlandse taal naar het klaslokaal! Wij zoeken een enthousiaste docent Nederlands voor het Voortgezet Onderwijs. Word jij onze taalheld?

De voortgezet onderwijs school waarvoor ik opzoek ben naar een docent Nederlands streeft naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs, waarbij de leerlingen worden uitgedaagd om hun potentieel te bereiken en zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, kritische denkers. Voor deze dynamische school ben ik op zoek naar een inspirerende docent Nederlands die ons team komt versterken en een bijdrage levert aan het succes van de leerlingen.

Als docent Nederlands ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van de schoonheid en het belang van de Nederlandse taal aan de leerlingen. Je zal boeiende en interactieve lessen Nederlands verzorgen voor verschillende klassen en niveaus. Daarnaast help je leerlingen hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden te ontwikkelen, werk je aan de bevordering van taalvaardigheid, literatuuronderzoek en het stimuleren van creatief schrijven. Ook neem je actief deel aan oudergesprekken, vergaderingen en schoolactiviteiten.

Bij Maandag® bieden we jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in te zetten op verschillende scholen. Op deze manier krijg je de kans om gedurende een schooljaar verschillende scholen te ervaren, tenzij je op een specifieke plek wilt blijven omdat je er enorm op je plek zit. We streven ernaar om die ene vacature te vinden die jou gelukkig maakt, gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren.

Als bovenstaande vacature je enthousiast maakt of als je nieuwsgierig bent naar andere mogelijkheden, nodig ik je graag uit voor een kennismaking. Door op de sollicitatiebutton te klikken, zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Voor eventuele vragen ben ik telefonisch bereikbaar op 06 16 40 62 64 of per e-mail op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Functie eisen

Dit vragen we van jou:

  • Je bent in het bezit van een 1e of 2e graad bevoegdheid of bent in opeleiding;
  • Je bent minimaal 0,6 fte inzetbaar.

Dit biedt Maandag® jou: 

  • Er zijn verschillende contractmogelijkheden bij Maandag®, ik ga hierover graag met je in gesprek;
  • Een salaris volgens het CAO Onderwijs van € 3301,- tot € 5862,- op basis van 40 uur;
  • Vakantiedagen volgens de CAO Onderwijs met 8,33 % vakantietoeslag én een pensioenregeling;
  • € 0,23 per kilometer reiskostenvergoeding.
  • Een groot aanbod aan cursussen en trainingen bij de Maandag® Academy zodat jij nóg beter wordt in jouw vak;
  • Een vast aanspreekpunt om over je wensen en behoeftes binnen jouw vakgebied te sparren;
  • Een team vol enthousiaste Maandag® collega's!
Over het bedrijf

Met meer dan 5000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Wij werken elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken en krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Favoriete Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in