+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Financieel controller logistiek Roosendaal (32-40 uur) Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lidl Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor ons E-commerce distributiecentrum zoeken we een financieel controller om ons team te versterken. In deze rol werk je nauw samen met verschillende afdelingen en speel je een cruciale rol in het financieel overzicht en de besluitvorming. Je krijgt de kans om bij te dragen aan een afdeling en je stem te laten horen. Dit is een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Samenvatting

Voor ons E-commerce distributiecentrum in Roosendaal zijn wij op zoek naar een financieel controller! Jij zorgt ervoor dat Lidl financieel op koers blijft. Het betreft een nieuwe rol, waarbij je nauw samenwerkt met de logistieke en financiële afdeling.

Wat ga je doen?

Als financieel controller ben je verantwoordelijk voor het ontzorgen van ons distributiecentrum van doelgerichte informatievoorziening en het opstellen van rapportages ter onderbouwing van besluitvorming. Daarnaast zorg je voor het algehele financieel overzicht en ben je business partner en aanspreekpunt voor de manager van ons distributiecentrum.

  • Je verzorgt en coördineert/analyseert het begrotingsproces.
  • Je analyseert relevante vraagstukken en adviseert hierover, zodat er voortdurend inzicht is in de economische trends en de prestaties.
  • Je signaleert kansen en risico’s en je adviseert over mogelijke oplossingen.
  • Tevens ben je verantwoordelijk voor ad hoc rapportages en draagt zorg voor juiste en volledige rapportages die een goed overzicht geven van de ontwikkelingen en de prestaties van de regio.
Wie ben jij?

Communicatief ben je zeer vaardig, jij bent helder in je taalgebruik en communiceren op verschillende niveau’s is voor jou geen probleem. Je bent proactief in het (financieel) adviseren van collega’s en management en legt makkelijk verbinding. Je krijgt energie van strakke deadlines en weet de juiste prioriteiten stellen. Je bent in staat om zelfstandig complexe vraagstukken snel te doorzien en komt met concrete oplossingen. Verder beschik je over het volgende:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante financiële werkervaring.
  • Jij kunt je goed redden in de Engelse en/of Duitse taal.
Wat krijg jij van ons?
  • Een afwisselende en uitdagende financiële functie binnen een organisatie en afdeling die volop in ontwikkeling is, waaraan jij een mooie bijdrage kunt leveren.
  • Een afdeling waar jouw stem gehoord wordt en jouw verbetervoorstellen direct kunnen worden geïmplementeerd.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.
Interesse?

Wij zien jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet. Vragen? Neemt contact op met onze Recruiter, Christian Venus via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij zijn

In Roosendaal staat ons e-commerce distributiecentrum van LOIL. Dit nieuwe bedrijf is onderdeel van Lidl Internationaal en verantwoordelijk voor de logistieke dienstverlening van onze e-commerce activiteiten. Hiervandaan worden dagelijks non-food artikelen verzameld en verstuurd naar onze webshop-klanten in heel West-Europa.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in