+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent NT2 schooljaar 24-25 Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Geef nieuwkomers in Nederland de kans op goed taalonderwijs. Een school zoekt een gemotiveerde docent voor een internationale schakelklas. Jouw inzet is flexibel bespreekbaar, dus ook als je minder uren beschikbaar bent, kun je solliciteren. Dit is een unieke kans om met een diverse groep leerlingen te werken en hen te helpen groeien. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Geef nieuwe instromende jongeren in Nederland een kans op goed taalonderwijs.

Zeker nu! Vanwege de instroom van veel nieuwe kinderen en jongeren uit Oekraïne, Afghanistan, Syrië is er veel vraag naar gemotiveerde docenten..

Als jij ook leerlingen wil laten dromen en ze jouw wil laten meedelen in je ervaring dan ben jij de ideale docent voor deze functie. Voor een school uit ons netwerk met leerlingen met een diversiteit aan achtergrond, taal, cultuur, kwetsbaarheid, snelheid en niveau zoeken we de docent die hier energie van krijgt. Deze internationale schakelklas heeft jou als geen ander nodig als NT2 docent, het gaat hierbij om eerste opvang anderstaligen (EOA).

Deze ISK school zoekt een NT2 docent voor 0,8 fte maar jouw beschikbaarheid is altijd in overleg. Dus kun je meer of minder uren, schroom dan niet om te solliciteren. De leerlingen zijn in de leeftijd van 11 tot 18 jaar en onderverdeeld in meerdere groepen op drie verschillende niveaus. De niveauverschillen tussen de individuele leerlingen zijn groot en vragen om een gedifferentieerde, pedagogische en didactische aanpak. 

Heb jij een bevoegdheid en affiniteit met deze doelgroep of een NT2 certificaat? Solliciteer dan direct!



Gevraagd

  • NT2 bevoegd 
  • Affiniteit of ervaring met onderwijs aan anderstaligen
  • Communicatief vaardig bent en goed kan schakelen
  • Een reflecterende houding en op maat onderwijs kan geven
  • Over een brede talenkennis beschikt (dit is een pré)
  • Een bevoegdheid hebt om les te geven en affiniteit hebt met de doelgroep


Aanbod

  • Schaal LB (maximaal €5030,-) van de cao het voortgezet onderwijs
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Eindejaarsuitkering
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer
  • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie
  • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs


Bedrijfsomschrijving

Onze missie is leerlingen te begeleiden op weg naar zelfstandigheid en volwassenheid in een omgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot sterke individuen.Met als doel een betekenisvolle plek in onze samenleving te vinden. Met zelfvertrouwen en eigenwaarde.Dat doen we door onze leerlingen te stimuleren zelf hun talenten en ambities te ontdekken, ieder op zijn of haar eigen wijze.Daartoe bieden we een veilige en uitdagende leer- en leefomgeving, nauw in verbinding met de maatschappij om ons heen.Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen. In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in