+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.

Adviseur Systems Engineering Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bij Heijmans werken we met diverse projectteams samen aan complexe miljoenenprojecten. Deze uitdagende projecten vragen om structuur. Als adviseur Systems Engineering zorg jij dat onze collega’s zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen en dat de vereiste projectinformatie wordt gegeneerd zodat we aan de contracteisen van de opdrachtgever kunnen voldoen.

Maak het mee

De reconstructie van het knooppunt De Nieuw Meer, de verbreding van de A27 Zuid, de dijkversterking tussen Wijk bij Duurstede en Amerongen, uitbreiding en vernieuwing van hoogspanningsstations. Dit zijn voorbeelden van projecten met een complexe hoeveelheid aan documenten van opdrachtgever en stakeholders waarbij we moeten aantonen dat we aan talloze eisen en regels voldoen. Als adviseur Systems Engineering zorg je ervoor dat een project in beheersbare onderdelen onder de verantwoordelijke medewerkers is verdeeld. Met heldere projectstructuren. Dat doe je in samenspraak met onder meer ontwerpmanagers en projectleiders. Door validatiesessies te organiseren en eisen af te stemmen met de klant. En eventueel verbeteringen in ondersteunde tooling terug te koppelen aan de systeembeheerder.

Tegelijkertijd ben je mede-eigenaar van de projectprocessen binnen onze organisatie. We werken op basis van Relatics met eigen standaarden en instructies. Kunnen we die standaard werkwijze nog effectiever of overzichtelijker maken? Om die vraag te beantwoorden bespreek je jouw ervaringen met collega’s, binnen het team van systems engineers. Door middel van startoverleggen, presentaties op projecten en trainingen draag je deze werkwijze uit op projecten en faciliteer je dat alle betrokken collega’s op elk niveau makkelijk hun weg vinden. Dit doe je voor infraprojecten van allerlei aard, grootte en contractvormen, voor verschillende opdrachtgevers. Dat maakt jouw baan divers en uitdagend!


Samen zijn we één

Je maakt deel uit van een team van zeven systems engineers, een jonge club van mannen en vrouwen die allemaal werken op eigen projecten. Elke maand hebben we samen een vakgroepoverleg waarin we onder meer de voortgang van de projecten delen en kennis uitwisselen. Daarin bespreken we ook het jaarplan: een roadmap voor het nog beter inpassen van systems engineering binnen Heijmans, met acties en ontwikkelpunten om tot een verbeterde werkwijze te komen. Ons team is onderdeel van de businessunit Proces- en Omgevingsmanagement waarin ruim honderd gepassioneerde medewerkers zich richten op onder meer risicomanagement, planning en informatie- en datamanagement. Drie keer per jaar is er vanuit de businessunit een bijeenkomst waarbij je hoort wat er in de organisatie speelt en waar ruimte is voor een gezellige manier van teambuilding.

Dit bieden wij jou
  • Een vast contract.
  • Een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject.
  • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Een smartphone, laptop en mobiliteitsvergoeding.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
Dit ben jij

Van de medewerkers op de bouwplaats tot de managers op kantoor en vertegenwoordigers van opdrachtgevers: jij communiceert helder en overtuigend met iedereen. Je kunt goed plannen en organiseren en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk. Jij houdt van structuur, acteert proactief en bent bereid om je collega’s te helpen.

Verder heb je:

  • Analytisch vermogen en technisch inzicht of affiniteit.
  • De drijfveer om iets werkbaar te maken en aantoonbare ervaring met het aanbrengen van structuur.
  • Minimaal een hbo-diploma in een relevante richting, bijvoorbeeld civiele techniek, bouwkunde of technische bedrijfskunde.
  • Projectervaring met bijvoorbeeld procesmatig werken of als project- of ontwerpleider.
  • Ervaring met Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) is een pré, bij voorkeur met UAV-CG-contracten en Relatics.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in