+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LEF Green

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.800 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Jouw baan als Werkvoorbereider

Jij bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de planning en het serviceteam op operationeel niveau. Dankzij jouw zorgvuldige blik worden de servicecases goed op inhoud en behoefte geanalyseerd, voordat deze worden doorgezet naar de planning. Voor de projectleider en uitvoerder ben je een belangrijke steun in de voorbereiding van de grotere projecten. Denk bijvoorbeeld aan herstelprojecten na stormschade of vernieuwing.

Als werkvoorbereider draag je ook bij aan een optimaal inkoopproces. Je stelt technische specificaties op en zorgt voor de inkoop van materiaal en diensten. Natuurlijk rekening houdend met de kaders van het ontwerp en de uitvoerings- en onderhoudscondities. Hierbij werk je nauw samen met de Field Service Engineers, Planning en Assetmanagers. En aangezien jij staat voor kwaliteit, veiligheid, milieu en gezondheid, houdt je nauw contact met de Planner en Uitvoerder over de dagelijkse gang van zaken op locatie.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • De operationele ondersteuning van de planning en het serviceteam;
  • Het zorgvuldig analyseren van de servicecases op inhoud en behoefte;
  • Het verbeteren en structureren van de (inkoop)processen en werkzaamheden binnen Everday. 
Jouw profiel en ambitie

Je stelt hoge eisen aan je werk en voelt je mede-verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk. Je grijpt vlot in wanneer de situatie hierom vraagt en betrekt je collega’s bij de beslissingen die je maakt. Samen bereik je het beste resultaat. Je resultaatgerichte mindset maakt dat je praktisch te werk gaat en denkt in mogelijkheden. En met dank aan jouw communicatieve vaardigheden weet je complexe materie begrijpelijk uit te leggen.

Daarnaast beschik je over:

  • Enkele jaren werkervaring in de technische sector;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beheersing van de Engelse taal, soms schakel je met externen.
Werken bij

Het Serviceteam bestaat uit 8 collega's met als thuisbasis het kantoor in Rosmalen. Veel collega's werken natuurlijk ook buiten de deur. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant vertrouwen heeft dat hun grootschalige zonnesysteem in goede handen is: vandaag en in de toekomst. Zij pakken aan, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houden van een lolletje. Wellicht een tikkeltje eigenwijs, maar dat hoort bij techneuten.

Bij Everday zijn ze wie ze zijn. De werkgever wilt dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Juist omdat ze allemaal anders zijn, komen zij tot de beste oplossingen. Hier doet het ertoe wie je bent! Jouw gender, geloof, overtuigingen, kledingstijl, leeftijd en thuissituatie maken jou wie je bent. Everday streeft naar een inclusieve cultuur waarin diversiteit en gelijkwaardigheid net zo vanzelfsprekend is als duurzaamheid. Ze vinden elkaar in het gemeenschappelijke doel: samen slimme keuzes maken.

Dit vindt Pieter, Service Coördinator, het leukste aan zijn baan: “O&M is de toekomst binnen de (solar) branche. Je kan onderdeel zijn van een gedreven team wat zorgt voor de optimale prestatie van zonnestroomsystemen voor nu en in de komende jaren. Geen dag is hetzelfde en biedt je de kans om jezelf hierin te specialiseren.”


Dit biedt Everday jou als Werkvoorbereider

Wat heb jij nodig om jouw werk mogelijk te maken? Bij Everday denken ze graag met je mee, dus spreek gerust jouw benodigdheden uit! Je kunt bij Everday jouw werkplek naar jouw situatie aanpassen en zij kunnen je voorzien van verschillende software. Naast een meedenkende en welwillende werkgever, kun je bij Everday het volgende verwachten:

  • Een bruto maandsalaris van 3000 euro tot 3800 euro, op basis van 40-urige werkweek; 
  • 8% vakantietoeslag en een bonusregeling van maximaal 2 bruto maandsalarissen per jaar; 
  • Een hybride werkcultuur. Je krijgt verschillende kantoorbenodigdheden in bruikleen. 

Je krijgt bij Everday een contract voor bepaalde tijd - dit doen zij om elkaar eerst goed te leren kennen. Is het een match? Dan zetten zij dit graag om in een langdurige samenwerking, in de vorm van een vast contract. Naast deze goede basisvoorwaarden, biedt Everday zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan hun medewerkers:

  • Een individueel keuzebudget van 8,33% van je bruto jaarsalaris waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Zo kun je dit bedrag laten uitbetalen of bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen. Je kunt (een deel van) het bedrag ook schenken aan een goed doel via onze samenwerking met The Social Handshake.
  • Een aantrekkelijke fietsenregeling, zodat jij op een duurzame manier naar je werk kunt. Een reiskosten- of kilometervergoeding om je reiskosten te dekken.
  • Een pensioenverzekering via Zwitserleven, waarvoor jij als werknemer maar een kleine bijdrage levert, en een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse.
  • Personeelskorting op de levering van stroom en bos gecompenseerd gas van Greenchoice.
  • Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door trainingen via onze Greenhouse Academy.
  • Aandacht voor jouw gezondheid. Zo is er een paar keer per week vers fruit van lokale telers, staat er zowel een tafeltennistafel als tafelvoetbal en bieden we faciliteiten om jouw energiebalans op peil te houden.
  • Allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten zoals familiedag, fietstochten en proeverijen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in