+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Kostenengineer renovatie en groot onderhoud Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Woningcorporaties en beleggers staan voor een grote renovatieopgave. Hoe zij zorgen dat ze op een kostenefficiënte én duurzame manier hun woningen toekomstbestendig maken? Door ons team Renovatie en Onderhoud in te schakelen natuurlijk. Als calculator in Rosmalen voorzie jij uitdagende renovatieprojecten in Zuid-Nederland van de beste prijs.

Maak het mee

Er moet een nieuwe badkamer in. Aan deze woorden én een tekening van de huidige situatie heb jij doorgaans genoeg om een uitgebreide kostenraming te maken. Jij weet namelijk wat er moet gebeuren om een badkamer te renoveren. Én wat dat kost. Van leidingwerk tot tegels en van het plaatsen van een duurzaam ventilatiesysteem tot het stuken van de muren.

Als calculator werk je nauw samen met de ontwerpmanager en ben jij al in de allereerste fase betrokken. Hierbij laat je je ook van je adviserende kant zien. Oftewel: je zet ook je kostendeskundigheid in. Je denkt mee over de beste oplossing. Of het nu om een prefab-gevelelement of complete gevelrenovatie  gaat. Jouw inbreng is groot. In je adviezen houd je overigens altijd rekening met de bewoners. Hier ligt dan ook de grootste uitdaging in jouw werk. Want wat is zowel kostenefficiënt als duurzaam én beperkt de overlast voor bewoners?

Of het nu gaat om de renovatie van152 appartementen in Eindhoven, 115 woningen te Sittard of 213 woningen in Roosendaal; jij bouwt met je collega’s aan de contouren van morgen. Onze projecten komen grotendeels voort uit ketensamenwerkingen in het zuiden van het land. Deze gaan we de komende jaren verder uitbouwen. Duurzaamheid is hierin een belangrijk thema.

Samen zijn we één

Jij gaat aan de slag voor Renovatie en Onderhoud in Rosmalen. Samen met 25 collega’s werk je aan de ontwikkeling van de renovatietak van Heijmans in Zuid-Nederland: van West-Brabant tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Je werkt nauw samen met de ervaren calculator die jou alles leert wat je nog wilt weten. Vanaf de eerste dag zorgen we dat je je welkom voelt. Iedereen helpt elkaar om samen te kunnen groeien. Ook nu we thuiswerken, spreken we elkaar bijna dagelijks. Halen we een nieuw project binnen? Dan winnen we samen.

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris.
  • Een vast contract.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé, denk aan flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken, ook na corona.
  • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Een laptop en smartphone.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
Dit ben jij

Jij hebt een proactieve werkhouding en hebt aan een half woord vaak genoeg. Zelfstandig ga je aan de slag en je pakt jouw adviserende rol als je daarvoor een kans ziet. Maar je durft ook de kennis en expertise van collega’s in te schakelen. Graag zelfs, want jij vindt goed teamwork belangrijk. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor details en stelt de belangen van de bewoners altijd centraal. Verder heb je:

  • Hbo-niveau door opleiding of ervaring.
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met renovatieprojecten en kennis van groot onderhoud.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in