+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Kosten Engineer Geluid Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan geluidschermen met een focus op duurzaamheid en innovatie. Je berekent kosten, zoekt duurzame oplossingen en zorgt voor goede voorstellen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen met trainingen en talentprogramma’s. Ook zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus. Je komt te werken in een team dat samenwerken en groeien belangrijk vindt. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

De vraag naar geluidschermen groeit en duurzaamheid, biodiversiteit, energieopwekking en modulair ontwerpen zijn steeds belangrijker. Zowel voor overheidsorganisaties als projectontwikkelaars. Deze ontwikkelingen bij opdrachtgevers zorgen er ook voor dat jij met jouw team Wegspecialisme blijft vernieuwen. Denk aan duurzame innovaties als de energieopwekkende Solar Noise Barriers (SONOB) langs de A50 bij Uden. En de groene geluidschermen langs de A16 bij Dordrecht. Jouw aandeel bij het verwerven van soortgelijke opdrachten is groot. Want met een optimale verhouding tussen de kostprijs én duurzaamheidsaspecten, maak je onze voorstellen aantrekkelijk.

Dit ga je doen:

  • De kosten van de geluidschermen calculeren en ramen, denk daarbij ook aan de bouwmaterialen, het personeel en de logistieke middelen.
  • De financiële haalbaarheid van projecten toetsen.
  • Prijzen opvragen bij leveranciers en samen met collega’s van de afdeling Inkoop bepalen met welke partij we in zee gaan.
  • Duurzame oplossingen bedenken en bij project- en ontwerpmanagers toetsen of deze technisch haalbaar zijn.
  • De inschrijfbegroting uitwerken.
  • Contact onderhouden en je werk afstemmen met collega’s in het tenderteam, de directeur en de afdelingsleider.
Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken;
  • Een laptop en smartphone;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

In cijfers duiken: daar krijg jij energie van. Jouw analytische skills en zorgvuldige werkwijze komen daarbij goed van pas. Verder ga je graag zelfstandig aan de slag, maar kun je ook goed samenwerken en overleggen. Je stemt je communicatiewijze af op degene tegenover je. Ook heb je een flexibele instelling, want jouw werk gaat gepaard met deadlines en er komen regelmatig ad-hocvragen op je pad. En jouw werkhouding? Die wordt gekenmerkt door leergierigheid en enthousiasme.

Verder heb je:

  • Minimaal een MBO diploma.
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld als calculator, projectcoördinator of werkvoorbereider.
  • Kennis van MS Office-programma’s en bij voorkeur van calculatiepakketten.
  • Beheers je de Nederlandse taal
Weet je niet zeker of je de juiste kandidaat bent voor deze vacatue, maar wel interesse?
Neem contact met me via onderstaande contactgegevens. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Waar jij werkt

De bouwprojecten mogelijk maken. Dat is het doel van de afdeling verwerving binnen de Infra-tak. Je werkt hier met zo’n 15 collega’s, waaronder calculators, hoofd-calculators, kostendeskundigen en een afdelingsleider. Jullie focussen allemaal op verschillende afdelingen en specialismen. Jij zet je in voor de afdeling Geluidbeheersing binnen Wegspecialismen. Hier werk je nauw samen met je collega-calculator en leden van de tenderteams. We kunnen elkaar vertrouwen en op elkaar bouwen. Verder staan we dicht bij de realisatie en kunnen we pragmatisch samenwerken omdat we – ook letterlijk in het kantoor in Rosmalen – op een lijn zitten. Deze opdrachtgever heeft o.a. de discipline Infra in huis, die zicht richt op het aanleggen, verbeteren en onderhouden van weginfrastructuur en openbare ruimte in Nederland; inclusief bijbehorende installaties en locatie gebonden objecten. Daarbij valt te denken aan wegen, viaducten, tunnels, sluizen, waterzuiveringsinstallaties en werkzaamheden die te maken hebben met kabels, leidingen en energievoorziening. Ook technische werkzaamheden om wegen en de openbare ruimte veiliger te maken, zoals verlichting, camera- en verwijssystemen, worden door Infra uitgevoerd. Met de diverse werkdisciplines die Infra in huis heeft, is zij in staat om infrastructurele projecten integraal te benaderen en uit te voeren, waardoor ontwerp, realisatie en beheer & onderhoud passend op elkaar aansluiten. Voor de projecten die Infra ontwerpt, uitvoert en beheert, wordt gebruikt gemaakt van kennis en kunde van ‘in house’ specialisten en afdelingen, zoals: ingenieursdiensten, asset management, span- en verplaatsingstechnieken en boortechniek, funderingstechnieken, wegspecialismen en bodemspecialismen. De bedrijfsstroom Infra is ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijfsonderdelen: Wegen en Civiel. Interesse in, of nog vragen over deze vacature? Neem contact met me op, ik sta je graag te woord! Met vriendelijke groet, Jeffrey Obdam Consultant Civiele techniek 06 - 45378142 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. (mailto:via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) ()

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in