+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Monteur industriële weeg- en etiketteersystemen Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Arbeidsmakelaar Vlastuin

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Werk samen met een team aan het onderhoud van weeg- en etiketteersystemen in de non-food en food sector. Je reist naar verschillende locaties voor je werk en krijgt de kans om gebruikersinstructies te geven. Deze baan biedt veel afwisseling en zelfstandigheid. Je krijgt een auto, laptop en telefoon van het bedrijf om je werk goed te kunnen doen. Dit is een kans op een fulltime baan met mogelijkheid op een vast contract. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven technicus die graag samen met collega's verantwoordelijk wil zijn voor het onderhoud en de installatie van weeg- en etiketteersystemen? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!
Voor een toonaangevend internationaal bedrijf met 120 vestigingen wereldwijd, zijn wij op zoek naar een vriendelijke onderhoudstechnicus in de industrie.

Wat ga je doen? Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van industriële weeg- en etiketteersystemen en gerelateerde apparatuur bij klanten in de non-food en food sector in het zuiden van Nederland. Je geeft gebruikersinstructies bij de geleverde apparatuur en keurt en rechtvaardigt de weegapparatuur. Je vertrekt vanuit je huisadres naar de locaties waar je servicewerkzaamheden uitvoert, en de aansturing gebeurt vanuit ons hoofdkantoor.

Wat verwachten we van jou? Je bent klantvriendelijk, servicegericht en betrouwbaar, en je hebt een afgeronde MBO 3-opleiding in de technische sector (mechanica/werktuigbouw). Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een geldig rijbewijs B. Je bent leergierig en bereid om productopleidingen in Duitsland te volgen. Daarnaast heb je een flexibele en innovatieve instelling, goede communicatieve vaardigheden en een representatieve persoonlijkheid.

Wat bieden wij? Wij bieden een zelfstandige en veelzijdige fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit ligt tussen de 2500,- en € 3200,- bruto per maand. Daarnaast ontvang je een premievrij pensioen en 27 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Om je werk zo goed mogelijk uit te voeren, krijg je een auto, laptop, telefoon en andere benodigdheden van de zaak.

Voor meer informatie en een eerste kennismakingsgesprek, kun je contact opnemen met Jaap Vlastuin, Arbeidsmakelaar, via telefoonnummer 06-43238508 of e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in