+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker metaalbedrijf Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben je een logistieke topper? Ben je fulltime inzetbaar en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgever in Rotterdam Alexanderpoort zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen? Solliciteer dan direct online of neem contact met ons via het nummer 010 220 65 39!

Voor een snelgroeiend metaalbedrijf zijn wij op zoek naar versteking van het logistieke team. Je komt te werken in een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Je werkzaamheden bestaan uit het verzamelen van orders, het klaar maken van bestellingen en uit bijhouden van de inkomende- en uitgaande goederen. Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Gaat het werk goed? Dan biedt dit bedrijf de mogelijkheid voor een vast dienstverband! Het is voor deze functie belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord- en geschrift. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om je heftruck certificaat te behalen. 


Wat wij bieden

Je komt terecht in een leuk team met collega’s die elkaar motiveren, waardering hebben voor elkaar en waar ruimte is voor een lolletje op z’n tijd. Ook heb je alle ruimte om je ideeën uit te voeren en je verder te ontwikkelen. In interne opleidingen heb je de mogelijkheid veel te leren over de verschillende producten die het bedrijf verkoopt. Wij hebben veel kennis van deze markt en bedienen grote bedrijven met bekende namen in diverse branches.

Het bedrijf zoekt een fijne collega en daar hoort uiteraard een goed salaris bij. Daarnaast krijg je een goed pakket aan aanvullende voorwaarden. Zo hebben ze een bonusregeling en een goede pensioenregeling. Ook krijg je een fijne werkplek, een mobiele telefoon en reiskostenvergoeding. En met het aanbod van in- en externe opleidingen heb je tal van mogelijkheden je verder te ontwikkelen.


Wat wij vragen
  • Je hebt ervaring in de logistieke branche; 
  • Je bent fulltime inzetbaar;
  • Je bent gemotiveerd en wil graag je handen uit de mouwen steken;
  • Je werkt graag in teamverband;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord- en geschrift. 
Over het bedrijf

Je komt te werken bij een mooi bedrijf gevestigd in Rotterdam Alexander. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van technische componenten in verschillende industrieën. Denk hierbij aan slangen, flensen en afdichtingen aan de olie- en gasindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en Duitsland en is een grote speler in deze branche.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in