+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Docent/mentor Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als docent/mentor in het (voortgezet) speciaal onderwijs via Maandag(R) speel je een essentiële rol in het leven van speciale leerlingen. Je bent hun gids, inspirator en mentor, en creëert een veilige en stimulerende omgeving waarin ze kunnen groeien. Met een diversiteit aan opdrachten, een aantrekkelijk salaris, en de mogelijkheid tot een vast dienstverband of samenwerking als ZZP'er, bieden we een unieke kans om je passie voor onderwijs vorm te geven. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als docent/mentor van het (voorgezet) speciaal onderwijs via Maandag® vervul je een cruciale rol in het leven van speciale leerlingen. Je bent een gids, een inspirator en een mentor die een veilig klimaat weet te creëren in de klas. Met jouw inzet en creatieve aanpak geef je het vertrouwen om nieuwsgierig te zijn en te leren, hun dromen waar te maken en obstakels te overwinnen die op hun pad komen.

Maandag® werkt samen met verschillende scholen waar elke dag een verhaal wordt geschreven in de klaslokalen. Jij als docent/mentor zult het vertrouwen winnen van de leerlingen, hen uitdagen om het onbekende te verkennen en hen begeleiden terwijl ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Geen twee dagen zijn hetzelfde, en dat is precies wat het (voortgezet) speciaal onderwijs zo bijzonder maakt.

Met jouw vermogen om aan te sluiten bij verschillende leerstijlen en behoeften, breng je het beste in elke leerling naar boven. Jij als docent/mentor bent een expert in het creëren van een inclusieve en stimulerende omgeving waarin elk kind floreert. Door middel van innovatieve lesmethoden en gepersonaliseerde aandacht weet je hun te prikkelen.

Als docent/mentor van het (voortgezet) speciaal onderwijs bij Maandag® ben je niet alleen een leraar, maar ook een krachtige bron van motivatie en steun. Je zult vreugde ervaren van het zien groeien van zelfvertrouwen, het behalen van mijlpalen en het ontwikkelen van levenslange vaardigheden bij je leerlingen.

Twijfel je of deze vacature bij je past, maar wel enthousiast? Solliciteer dan toch. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat heeft Maandag® jou te bieden;

  • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO-VO, variërend van €3.301,00 tot €5.862,00, gebaseerd op je opleiding en ervaring;
  • Mogelijkheden voor diverse opdrachten vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag®. We bespreken graag van tevoren jouw wensen en voorkeuren;
  • Als ZZP'er ben je ook van harte welkom om met ons samen te werken!;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% om het jaar feestelijk af te sluiten;
  • Vakantiegeld van 8,33%;
  • Een uitstekende pensioenregeling via BeFrank;
  • Reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per kilometer;
  • Toegang tot opleidingen en trainingsmogelijkheden via onze Maandag® Academy om je voortdurend te blijven ontwikkelen.

Voor vragen kun je contact opnemen via 06-16077833 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken ernaar uit om van je te horen!


Functie eisen

Jij bent degene die het verschil maakt bij elke school. Het is belangrijk dat je de volgende aspecten bezit:

  • Een relevante onderwijsbevoegdheid, of studerend hiervoor;
  • Je spreekt Nederlands;
  • Je bent woonachtig in Nederland;
  • Beschikbaar voor 0,4/1,0 fte;
  • Ben je beginnend docent? Voel je dan ook zeker vrij om contact met mij op te nemen. 

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!


Over het bedrijf

Bij Maandag® zetten we ons dagelijks in om mensen te koppelen aan werk waar ze enthousiast van worden, waar ze zin in hebben en zin in houden. Tot nu toe doen we dit voor meer dan 5.000 professionals. Als recruiter binnen het onderwijsdomein ben ik specifiek geïnteresseerd in jouw volgende loopbaanstap en ambities. Of je nu een startende professional bent of een ervaren vak expert, ik ben er om je te helpen de juiste match te vinden. Iedereen bezit unieke competenties, en samen wil ik ontdekken wat die voor jou zijn. Of je nu op zoek bent naar stabiliteit of flexibiliteit, bij ons vind je de perfecte balans. Laten we samen aan de slag gaan om te verkennen welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Want zoals we zeggen: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent/mentor die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in