+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Onderhoudsschilder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 19 p/u

Vacature in het kort

Als huisschilder werk je zowel binnen als buiten aan het voorbereiden en schilderen van oppervlakken. Als onderhoudsschilder doe je meer, zoals inspecties en het aanbrengen van beschermende lagen. Je zorgt voor mooie en duurzame afwerkingen. In deze functie werk je met een team van professionele collega's. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt een eerlijk salaris en de kans om veel te leren. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als huisschilder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van oppervlakken door reiniging, schuren en reparatie van eventuele gebreken, het aanbrengen van verf en coatings met nauwkeurigheid en vakmanschap, zowel binnen als buiten. Als onderhoudsschilder voer je vergelijkbare taken uit, maar ben je ook belast met inspecties om schade te identificeren, het aanbrengen van beschermende coatings om de levensduur van oppervlakken te verlengen, en het waarborgen van duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerkingen om structuren te beschermen tegen weersinvloeden en andere schade.

Voor onze klant in de buurt van Rotterdam zoeken we een ervaren binnen/ buitenschilders. Hier valt onderhoudsschilder- en huisschilderwerk onder. Als huisschilder ben jij degene die ervoor zorgt dat de verfklussen binnen en buiten huizen en gebouwen netjes en goed worden gedaan. Als onderhoudsschilder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en beschermen van oppervlakken door middel van verf. Het inspecteren van oppervlakken op schade, reinigen en schuren van oppervlakken, repareren van eventuele gebreken. Ze bieden een salaris van tussen de €13 - €19 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. We zoeken iemand die de leiding kan nemen en een echte doorzetter bent. Dan zijn we opzoek naar jou? Solliciteer dan vandaag nog!


Wat wij bieden
  • Professionele collega's die bereid zijn hun kennis te delen.
  • Een salaris in verhouding met je ervaring. Verschillend tussen de
  • Een competitief salaris tussen de €13 - €19 per uur.
  • Een gezellig team.
  • Langdurig project
Wat wij vragen
  • Aantoonbare ervaring.
  • Je kan de leiding nemen.
  • Bij voorkeur eigen vervoer.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekend bedrijf in de regio, gespecialiseerd in schilderwerken en aanverwante diensten. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit van hun werk, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder binnen- en buitenschilderwerk, renovaties, decoratieve afwerkingen en onderhoudswerkzaamheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in