+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Flex Assistent Begeleider - regio West - omgeving Zuid-Holland Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.093 - € 2.911 p/m

Vacature in het kort

Dompel jezelf deze zomer en tijdens andere vakantieperiodes onder in de wereld van de gehandicaptenzorg als Flex Assistent Begeleider. Ontdek verschillende doelgroepen binnen zorg & wonen en intensieve zorg, terwijl je jouw ervaringen verrijkt en deze deelt met toegewijde collega's. Deze rol biedt je de unieke kans om je eigen uren te bepalen, jezelf op diverse vlakken te ontwikkelen, en bovenal plezier te hebben in je werk. Met een flexibel rooster dat in overleg wordt vastgesteld, is deze baan perfect te combineren met je studie. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze locaties in Zuid-Holland zoeken wij studenten die in hun laatste jaar zitten van niveau 4 MMZ of Maatschappelijk Begeleider Specifieke Doelgroepen of je bent vierdejaars hbo student richting de zorg en je wilt in de zomermaanden en vakanties een leuke bijbaan als Flex Assistent Begeleider binnen de gehandicaptenzorg; voor minimaal 4 tot 32 uur per week, uren in overleg.

Heb jij zin om:

  • Deze zomer en overige vakanties te werken als assistent begeleider wanneer het jou uit komt?
  • Doelgroepen te ontdekken binnen zorg & wonen, jeugd & ondersteuning en werk & ondersteuning?
  • Het te verrijken van jouw ervaring en dit delen met collega`s?

Deze baan is goed te combineren met je studie. Het aantal uren stellen wij graag in overleg met jou vast.

Je wil iets betekenen voor je medemens. Je wil contact maken met cliënten. En dat alles in een fijn team met toegewijde collega’s.
Maar je wil ook de vrijheid om je eigen uren te bepalen. De mogelijkheid om jezelf op diverse vlakken te ontwikkelen. En, niet onbelangrijk: je wil plezier hebben in je werk.
Als lid van het Flexteam regio West werk je op verschillende, maar wel vaste locaties, bij jou in de regio. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Je leert nieuwe skills en ontdekt nieuwe mogelijkheden. Binnen het Flexteam van regio West hebben we de regio onderverdeeld in 4 segmenten:

  1. Den Haag e.o. (Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer, Monster).
  2. Rotterdam e.o. (Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, Hoogvliet, Spijkenisse, Vlaardingen en Rhoon).
  3. Drechtsteden e.o. (Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Nieuw- Lekkerland)
  4. Gorinchem en Leerdam.

In welke van de 4 segmenten wil je werken of werk je het liefst afwisselend in alle segmenten? Alles kan. Waar je ook werkt; je maakt grote impact op de levens van al onze cliënten, zodat zij een normaal mogelijk leven kunnen leiden. Mooi toch?

Als assistent begeleider in het Flexteam word je voor periodes ingezet op locaties waar uitval is om zo het team te ontlasten. Ons streven is om samen tijdig je rooster inzichtelijk te hebben. Jij wordt ingezet bij aanvragen, zoals; vakantieperiodes, zwangerschapsverlof, (langdurige) ziekte of vacatureruimte. We overleggen met jou in welke locaties je ingezet kan worden rondom je woonplaats. In je dagelijkse werk ben je bezig met zowel het begeleiden als het verzorgen van de cliënten.

De regio
Regio West is een regio met ongeveer 56 locaties/teams en met ruim 800 collega's. Met al deze collega’s bieden wij begeleiding, ondersteuning en zorg aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en sommige hebben ook een lichamelijke beperking. Deze mensen zijn er binnen de regio in alle leeftijden; (jong) volwassenen, ouderen (55+), en/of kinderen/jongeren. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau. Binnen regio West hebben wij ook locaties voor volwassenen en jeugd waar de cliënt doof of een auditieve beperking hebben naast LVB. Je krijgt hier de mogelijkheid om gebarentaal te leren! Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. De cliënten wonen, werken of hebben dagbesteding bij Philadelphia. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden.

Info over onze doelgroepen in regio West;
Bij Philadelphia begeleiden, ondersteunen en bieden wij zorg aan cliënten in verschillende doelgroepen.

  • Begeleider LVB
  • Begeleider MVG

Wat vragen wij van jou?
Je bent een flexibel, toegankelijk en sociaal persoon. Je zit niet graag stil en ziet het werk liggen. Je neemt verantwoordelijkheid en kunt snel schakelen. Waar nodig stel je vragen.
Verder:

  • Je kunt je makkelijk verplaatsen in de regio en bent in bezit van bromfiets of rijbewijs en auto
  • Je zit in je laatste jaar van je zorg opleiding niveau 4, denk aan MMZ of Maatschappelijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Wanneer je vierdejaars hbo student bent richting de zorg ben je ook van harte welkom;
  • Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- en weekenddienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt;
  • Je hebt ervaring/affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.

Je bent bereid om onregelmatig te werken, zoals; dag-, late-, weekend- en slaapdiensten.

Dit krijg je van ons
Wij bieden:

  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2093,- en maximaal € 2911,- in FWG 25, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
  • Als Flexibele Begeleider krijg jij je kilometers à 0.39 cent per kilometer vergoed;
  • Faciliteiten om goed in je vel te zitten, van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, vergoeding van het lidmaatschap van je sportschool, kies wat je nodig hebt;
  • Wil jij jezelf ontwikkelen doormiddel van aanvullende trainingen dan bieden wij die;
  • Een contract voor bepaalde tijd, wanneer je bij ons wilt blijven werken zetten we die graag om naar onbepaalde tijd.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden. Er is vanuit het flexteam de mogelijkheid om na ongeveer een jaar bij gebleken geschiktheid, door te stromen naar een vaste locatie mocht dit je wens zijn.

Echt iets voor jou?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie? Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. In afstemming met jou plannen we een digitaal kennismakingsgesprek en onderzoeken we onderstaande punten:

  • Wat zijn jouw kwaliteiten?
  • Welke doelgroep het best bij jou past?
  • Hoeveel uur wil je werken?
  • Wat is jouw maximale reisafstand?

Heb je nog vragen?
Bel of stuur een WhatsApp bericht naar Marja Welman (Recruiter regio West), op telefoonnummer 06 - 290 622 81. Je mag ook altijd een email sturen naar; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in