+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Detamo Flex Force

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken in een team en wil je elke dag zorgen voor leuke opdrachten? Dan is deze baan iets voor jou. We zoeken iemand die positief, energiek en representatief is. Je gaat aan de slag als Accountmanager en maakt deel uit van een groeiend bedrijf. Je krijgt een goed salaris, een pensioenregeling, en veel kansen om te leren en te groeien. Ook bieden we een MacBook, iPhone en een auto van de zaak. Plus, we organiseren regelmatig leuke uitjes en borrels. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wij kunnen rustig zeggen, wij hebben leuk mensenwerk! Samen in een team elke dag zorgen dat onze collega's een leuke opdracht hebben. Ben jij positief, energiek en representatief? Dan zou dit wel eens de baan voor jou kunnen zijn.


Detamo is onderdeel van Connectica Groep en volop in ontwikkeling! Wij detacheren landelijk uitvoerend technisch personeel. Dat wij professioneel zijn bewijst ons lidmaatschap van de NBBU en onze certificeringen NEN4400, Ecovadis en VCU. Door de groei van onze organisatie willen wij ons team per direct uitbreiden met de functie: Accountmanager.


Gevraagd

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, in een commerciële richting
  • Ervaring en een netwerkt binnen de techniek heeft zeker een voordeel
  • De juiste communicatieve vaardigheden om deals te sluiten en relaties te onderhouden.
  • Goede kennis van Office 365 en eventueel Sales Force
  • Ervaring in de uitzendbranche of een soortgelijke functie is een pré


Aanbod

  • Connectica biedt een salaris wat wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring. Tijdens het sollicitatiegesprek komt dat verder ter sprake.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Naast werk is vrije tijd erg fijn, daarom hebben wij 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • We starten met een contract voor bepaalde tijd zodat jij kunt ervaren hoe het werken binnen onze organisatie is. Bevalt het van beide kanten goed? Dan willen we overgaan tot een vast dienstverband.
  • MacBook, IPhone en auto van de zaak.
  • Veel gezellige uitjes en borrels

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje of bel ons. Als we net zo enthousiast zijn over jou nodigen we je uit voor een intake bij ons op kantoor.


Werken bij Detamo

Iedereen die bij Detamo werkt is een vakman. Ook vakmannen kunnen zich verbeteren. Daar streven we naar bij Detamo: sterk in vakwerk. Motiverend werk waar je steeds beter in wordt. We bieden opleidingen en zorgen voor jouw persoonlijke groei. Bij Detamo kom je in een hecht team dat steeds beter wil worden. Om iedereen op zijn of haar plek te laten voelen is er persoonlijke begeleiding, geven we regelmatig toffe feesten en vrijmibo’s. En niet geheel onbelangrijk: bij ons krijg je een goed salaris, meer dan genoeg vakantiedagen en zorgen we voor het beste gereedschap.

Zoek je een baan of leerwerktraject in de bouw, telecom, installatietechniek, elektrotechniek, ICT of beveiliging, maar zie je jouw droombaan er nog niet tussen staan? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Detamo werkt aan de meest uiteenlopende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers. We bieden banen op alle niveaus en werken in de hele keten van ontwerp, aanleg en beheer van netwerken en installaties. Ook als je verder wilt leren kun je bij ons terecht.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in