+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Chief Information Security Officer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Good Company

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Good Company

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk samen met een divers team van professionals aan uitdagende projecten en draag bij aan het succes van opdrachtgevers in verschillende sectoren. Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, keuzevrijheid in mobiliteit, hybride werkmogelijkheden, vergoeding voor je fitnessabonnement, een persoonlijk budget voor de nieuwste middelen en meer. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Leer de organisatie kennen

Al meer dan 25 jaar is onze opdrachtgever een vooraanstaande IT-partner in zijn sector. Samen met een divers team van professionals, variërend van managers tot IT-specialisten en consultants, leveren zij een waardevolle bijdrage aan het succes van opdrachtgevers in diverse branches. Ze maken deel uit van een groep die zich richt op de overheid, non-profitorganisaties en het internationale bedrijfsleven. Hoewel ze hun krachten bundelen, opereren ze ook zelfstandig. De focus van onze opdrachtgever binnen de groep ligt voornamelijk op agile werken, projectmanagement, digitale transformatie, IT-management, architectuur, security, netwerken, (geautomatiseerd) testen, data science en softwareontwikkeling.

De professionals van dit bedrijf werken aan uitdagende projecten om de IT van hun opdrachtgevers te verbeteren. Ze zijn stuk voor stuk hoogopgeleid, streven ernaar om het beste uit zichzelf te halen en stimuleren, coachen en ondersteunen anderen om dat ook te doen. Het zijn ondernemende managers, slimme adviseurs en doelgerichte uitvoerders met ruime ervaring in complexe IT-projecten. Dit bedrijf hecht veel waarde aan zijn medewerkers en biedt daarom diverse ontwikkelingsmogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en veel persoonlijke aandacht. Werknemers krijgen de ruimte en middelen om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun werkgeluk te vergroten.

Over de functie

Als Information Security Officer vervul je een ondersteunende rol binnen het informatiebeveiligingsteam, waarbij jouw expertise van toegevoegde waarde is. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van het informatiebeveiligingsbeleid en het vaststellen van kaders waarbinnen je collega’s hun taken uitvoeren.Door jouw diepgaande kennis van diverse vakgebieden ben je in staat om dit beleid actief en doeltreffend toe te passen, zowel operationeel als inhoudelijk. Hierbij kijk je goed naar de specifieke risico’s die gelden in jouw vakgebied.

Jij:

  • bent goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en fungeert als waardevolle adviseur voor verbeteringen binnen je domein(en);
  • staat aan het roer van de implementatie van het beleid en coördineert de uitvoering van gerelateerde plannen;
  • ondersteunt in het uitvoeren van risicoanalyses en het ontwerpen en implementeren van maatregelen;
  • bent een sparringpartner voor het management voor zaken als securitystrategieën, risicoanalyses, incidenten, dreigingen en evaluaties;
  • neemt de leiding in het creëren van meer bewustwording binnen een organisatie over informatiebeveiliging.

Jouw kwaliteiten

Voor deze Information Security Officer vacature zoeken we een professional die breed inzetbaar is en niet alleen goed zelfstandig te werk kan gaan, maar ook met een team gezamenlijke doelen kan bereiken. Je bent analytisch en communicatief sterk en werkt op een gestructureerde manier.

Je neemt mee:

  • Een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding, bij voorkeur in de ICT;
  • Minimaal 8 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Een CISSP-certificering, aangevuld met CISM, CISA, ISO27001 Lead Implementer en/of CIPP/e certificering;
  • Begrijpt de hoe informatiebeveiliging werkt in de context van de gehele organisatie;
  • Goede kennis van maatschappelijke, politieke en organisatorische ontwikkelingen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.

De voordelen

Reken bij dit bedrijf op een uitdagende positie in een dynamische werkomgeving, waar je elke dag vol enthousiasme naartoe gaat en werkt te midden van een team dat dezelfde drive heeft als jij. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen ambities na te streven en jezelf verder te ontwikkelen. Of het nu gaat om het volgen van opleidingen of het ondernemen van nieuwe initiatieven; ze bieden hiervoor een ruim budget en genoeg studiedagen.

En wat betreft jouw beloning: ze komen niet met een 'marktconform' salaris aanzetten, maar gaan verder dan dat. Al jaren op rij staat dit bedrijf aan de top als het aankomt op secundaire arbeidsvoorwaarden! Denk aan het volgende:

  • Keuzevrijheid in mobiliteit;
  • Hybride werkmogelijkheden;
  • Vergoeding voor je fitness abonnement;
  • Eigen budget en vrije keuze in de nieuwste middelen;
  • Premievrij pensioen en de mogelijkheid om extra bij te leggen.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van Chief Information Security Officer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in