+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rucphen.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling Rucphen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.247 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als onderdeel van ons team Beleid, speel je een cruciale rol in de ontwikkeling en uitvoering van sociaal beleid. Je werkt aan integrale opdrachten in nauwe samenwerking met verschillende beleidscollega's. Je focus ligt op het ontwikkelen van beleidsvisies en nieuwe initiatieven, zoals het dementiebeleid en het bestrijden van eenzaamheid. Je bent eindverantwoordelijk voor toegewezen opdrachten en onderhoudt een sterke werkrelatie met bestuurders. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Je bent samen met het team Beleid verantwoordelijk voor het sociaal beleid in onze gemeente.
Je houdt je bezig met beleidsontwikkeling op een aantal integrale opdrachten. Dit doe je in nauwe samenwerking met andere beleidscollega’s in het team Beleid Maatschappelijke Ontwikkeling én collega’s op het beleidsterreinen Wonen, Omgeving, Mobiliteit en Veiligheid.

Taken omvatten met name:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van een beleidsvisie Sociale Basis in kader van de Brede SPUK GALA i.s.m. de zorg- en welzijn- en maatschappelijke partners in onze gemeente (vrijwillig en professioneel).
  • Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal nieuwe initiatieven in het voorliggend veld in onze gemeente (o.a. de pilot indicatie vrije dagbesteding/ laagdrempelige inloop) i.s.m. onze zorg- en welzijnspartners.
  • Je gaat je bezig houden met een aantal onderwerpen uit de Brede SPUK GALA zoals mantelzorgondersteuning en één tegen eenzaamheid.
  • Je zorgt ervoor dat het dementiebeleid wordt doorontwikkeld en uitgerold.    
  • Je neemt vanuit de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling actief deel aan de projectgroepen omgevingsvisie en Woon(zorg)visie en zorgt voor een goede verbinding met het beleid op sociaal domein.

Je ontwikkelt beleid, stelt adviesnota’s voor college en raad op en voert projecten uit. Je bent eindverantwoordelijk voor aan jou en je collega’s toevertrouwde opdrachten. Je zorgt voor een goede werkrelatie met de verantwoordelijke bestuurders en adviseert deze vroegtijdig, actief en doorlopend over (nog) uit te werken beleidsstukken en -ontwikkelingen.



Gevraagd

Jij gaat als Beleidsmedewerker Wmo aan de slag met een verantwoordelijke taak. Het is een diverse functie waarbij we verwachten dat je verschillende skills en ervaring hebt opgedaan waaronder: 

  • HBO werk- en denkniveau en kennis
  • Minimaal 3 jaar vergelijkbare ervaring op het gebied van beleidsontwikkeling
  • Kennis van het gemeentelijke takenpakket
  • Ervaring in het sociaal domein is een pré

Het beleid dat je gaat ontwikkelen is integraal. Dit betekent dat je met meerdere afdelingen gaat samen werken en zelf ook actief de connectie aan gaat met verschillende collega's en partijen. 



Aanbod

  • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring (max. € 5247,- o.b.v. 36 uur) 
  • Een reiskosten voorziening van deur tot deur
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 36 uur per week 
  • Een goede pensioensregeling 
  • Een contract bij Matchpartner


Bedrijfsomschrijving

Deze gemeente is volop in beweging. Door uitdagingen zoals de nieuwe wet- en regelgevingen, zoals de Omgevingswet en de kanteling in het sociaal domein. Maar ook omdat de gemeente zelf een goede dienstverlening naar inwoners en organisaties belangrijk vind. Met als randvoorwaarde dat ze een betrouwbare overheid willen zijn, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Ze vinden het belangrijk om te werken vanuit ‘de bedoeling’.Er zijn diverse acties en voorzieningen gericht op een positieve werkbeleving. Denk aan het verstrekken van fruit, de sponsoring van de personeelsvereniging en van sportevenementen, organisatie van de week van de gezondheid en het beschikbaar stellen van een budget voor teamuitjes.Indirect werk de gemeente aan een optimaal werkklimaat door werkprocessen en systemen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en leidinggevenden sturen op een gezonde werkdruk en goede werkverhoudingen.Je komt tijdens het uitvoeren van deze functie in dienst van Matchpartner. Matchpartner is dé specialist op het gebied van werving en selectie en detachering binnen vier specialismen; Gemeente, Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim en Onderwijs. Matchpartner staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak met oog voor de wensen van jou als persoon achter een CV. Onze doelstelling is om te zorgen dat jij met een positief gevoel aan een nieuwe uitdaging begint. Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten;Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden;Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten;Wij zijn transparant en wij streven altijd naar goede communicatie met betrekking tot terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in