+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Application Engineer Ruurlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Application Engineer en wil je bijdragen aan de verdere professionalisering van digitale processen binnen een groeiende en transformerende organisatie?

Momenteel bevindt onze opdrachtgever zich in een overgangsfase van familiebedrijf naar een meer internationalere en schaalbare organisatie. En dat brengt uitdagingen met zich mee, zoals de digitalisatie van alle processen voor zowel hoofdkantoor als alle verkoopkantoren wereldwijd. Als Application Engineer ligt jouw focus op het ontwikkelen en optimaal laten functioneren van bedrijfskritische applicaties. Je bedenkt IT-oplossingen binnen de architectuurprincipes, die technisch uitvoerbaar zijn binnen dit maakbedrijf. Hiervoor gebruik je jouw kennis van bedrijfsprocessen en architectuur-principes.

Om deze oplossingen in de organisatie te laten functioneren werk je intensief samen met de collega's van Business Proces & Project Management, de key-users in de organisatie en de leveranciers. Daarnaast zorg je er samen met de functionele eigenaar van het ERP platform en de key users voor dat de interne community site actueel, informatief en levendig is.

Jouw belangrijkste taken in de functie zijn:

  • Het functioneel meedenken over en technisch beheren van bedrijfskritische applicaties; 
  • ​Wensen uit de organisatie vertalen naar technische oplossingen;  
  • Het ontwikkelen, inrichten en testen van nieuwe functionaliteiten;  
  • 2e lijns incidenten afhandelen; 
  • Het zorgen voor het optimaal functioneren en de beschikbaarheid van de applicaties; 
  • Het ondersteunen van gebruikers en key-users, door middel van key-user overleggen en het bijhouden van de ERP community. 
Wat biedt het bedrijf?

Specifiek gericht op jouw carrière daagt onze opdrachtgever je uit en geven zij de ruimte om jouw capaciteiten en talenten optimaal te benutten. Hierin ben je zelf in de lead. Zij bieden training en scholing, je wordt ingeleerd in de specialistische technologie en je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek. 

Ben jij de kandidaat?

Je beschikt over een HBO diploma in de richting van IT en hebt kennis van bedrijfskundige processen. Je hebt goede kennis van en ervaring met ERP, Applicatie Integraties, MS SQL Server en scripting. Het is een voordeel als je kennis van en ervaring hebt met M365, MS Office en Visual Studio Code. Je beheerst de Engelse taal in zowel woord als geschrift.  

Als persoon ben je communicatief vaardig, overzie je het geheel en ben je op basis daarvan in staat om de prioriteiten te bepalen. Daarbij kun je goed analyseren en ben je probleemoplossend ingesteld. 

Meer weten?

Neem voor meer info contact op met Simon klein Goldewijk via 06 82734079 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is specialist in nauwkeurige meet- en regelapparaten voor gas- en vloeistofdoorstroming. De opgeleverde instrumenten worden wereldwijd geleverd aan markten in onder meer chemie, metaal, glas, energie, voeding en de medische industrie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in