+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Gravendeel.

Projectleider Installatietechniek omgeving s-Gravendeel 's-Gravendeel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van installatietechniek als projectleider waar je de leiding hebt over het volledige projectproces. Van het aansturen van teams tot het coördineren met de tekenafdeling, jouw rol is cruciaal voor het succes van elk project. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van tijdige, budgettaire en kwalitatieve opleveringen, het begeleiden van meerdere projecten en het fungeren als de brug tussen klantwensen en de uitvoering. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bij dit bedrijf ben je als projectleider installatietechniek je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van de projecten. Je begeleidt de teams van monteurs en (onder)aannemers en schakelt de expertise van de tekenafdeling tijdig in. Je weet hoe je grip houdt op een project en komt door middel van de juiste samenwerking tot het beste resultaat.

Dit ga je doen als projectleider installatietechniek:
  • Ben je verantwoordelijk voor de oplevering van installatietechnische hoogwaardige projecten binnen de afgesproken tijd, budget en kwaliteit.
  • Het begeleiden van meerdere projecten tegelijk, van opdracht tot oplevering.
  • Het onderhouden van nauw contact met klanten of opdrachtgevers en het vertalen van de wensen naar de juiste uitvoerende mensen en materialen.


Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “projectleider installatietechniek”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond hbo diploma installatietechniek.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Technische kennis.
  • Een scherp oog op de projectfinanciën en je bent kostenbewust.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een proactieve installateur met een passie om bedrijven te ontzorgen. Zij creëren, onderhouden en inspecteren installaties in allerlei soorten gebouwen. Elke dag bewijzen de medewerkers dat liefde voor techniek gecombineerd met klantgerichtheid resulteert in de meest tevreden klanten. Ze zijn erop gebrand om het project vanaf ontwerp tot aan de oplevering vakkundig en snel te realiseren. Met uitmuntende service en onderhoud waarborgen ze bovendien de werking van elke installatie.

Dit bedrijf is als veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties voortdurend bezig met de nieuwste innovaties. Ze hebben vakmensen in huis die door hun opleiding en ervaring gespecialiseerd zijn in alle facetten van E&W installaties. Van installaties voor data/ verlichting tot noodstroomcircuits en aardings- en overspanningsinstallaties, maar ook klimaat en sanitair installaties. Zij kunnen bovendien volledige beveiligingsconcepten met bijvoorbeeld inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole en cctv-systemen ontwerpen en realiseren voor klanten.

Je komt terecht bij een bedrijf dat een hart heeft voor installaties, daarom lukt het ze om een vlekkeloze werking van alle gebouw en proces gebonden installaties te realiseren. De service stopt niet bij het opleveren van een installatie, de medewerkers van dit bedrijf gaan voor de ultieme service en voor méér dan alleen tevreden klanten, zij gaan voor hechte samenwerkingsverbanden.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in