+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Gravendeel.
Laad meer vacatures

Engineer Elektrotechnische Installaties omgeving s-Gravendeel 's-Gravendeel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan spannende projecten en ben je van begin tot eind betrokken. Je gaat aan de slag met het ontwerpen en berekenen van technische installaties. Jouw taak is om complexe problemen op te lossen door technische tekeningen en berekeningen te maken. Je werkt samen met verschillende mensen, zoals klanten, projectleiders en collega`s. Ook kijk je hoe je de installaties kunt verbeteren. Dit is een kans om je talent te laten zien en echt iets te betekenen in projecten. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een kei in het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties? En werk jij graag aan uiteenlopende, uitdagende projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent? Dan is deze functie van engineer elektrotechnische installaties bij dit bedrijf wellicht iets voor jou!

Jij gaat dagelijks aan de slag met uitdagende vraagstukken omtrent technische werktuigbouwkundige en sanitaire installaties. Je werkt aan uiteenlopende, uitdagende projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Jij weet de vraag te vertalen door middel van het maken van technische tekeningen en berekeningen naar concrete installaties. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden en jij weet tijdig verbeteringen in de installaties te signaleren en bespreekbaar te maken. Je werkt hierbij nauw samen met diverse klanten waaronder de opdrachtgevers, projectleiders, je collega`s van de elektrotechnische-afdeling en de monteurs die jouw installaties bij onze opdrachtgevers installeert.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “engineer elektrotechnische installaties”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond mbo diploma elektrotechniek, installatietechniek of MIT.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met Vabi of Bink of gelijkwaardige berekeningsprogramma’s.
  • Kennis van de geldende kwaliteitsnormen.
  • Ervaring met het maken van technische tekeningen in het programma Revit, BIM en/of Stabibase en AutoCAD.
  • Gestructureerde vaardigheden.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een proactieve installateur met een passie om bedrijven te ontzorgen. Zij creëren, onderhouden en inspecteren installaties in allerlei soorten gebouwen. Elke dag bewijzen de medewerkers dat liefde voor techniek gecombineerd met klantgerichtheid resulteert in de meest tevreden klanten. Ze zijn erop gebrand om het project vanaf ontwerp tot aan de oplevering vakkundig en snel te realiseren. Met uitmuntende service en onderhoud waarborgen ze bovendien de werking van elke installatie.

Dit bedrijf is als veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties voortdurend bezig met de nieuwste innovaties. Ze hebben vakmensen in huis die door hun opleiding en ervaring gespecialiseerd zijn in alle facetten van E&W installaties. Van installaties voor data/ verlichting tot noodstroomcircuits en aardings- en overspanningsinstallaties, maar ook klimaat en sanitair installaties. Zij kunnen bovendien volledige beveiligingsconcepten met bijvoorbeeld inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole en cctv-systemen ontwerpen en realiseren voor klanten.

Je komt terecht bij een bedrijf dat een hart heeft voor installaties, daarom lukt het ze om een vlekkeloze werking van alle gebouw en proces gebonden installaties te realiseren. De service stopt niet bij het opleveren van een installatie, de medewerkers van dit bedrijf gaan voor de ultieme service en voor méér dan alleen tevreden klanten, zij gaan voor hechte samenwerkingsverbanden.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in