+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Gravendeel.

Sales Engineer Manufacturing 's-Gravendeel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SAM Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

's-Gravendeel
 

Vacature in het kort

Heb je een passie voor sales en hou je van reizen? Dan is deze baan perfect voor jou! Als Sales Engineer ga je nieuwe klanten vinden en ze helpen. Je werkt deels op kantoor en deels buiten. Je maakt tekeningen en berekeningen voor klanten. Ook geef je ze advies en zorg je dat de relatie goed blijft. Dit doe je vooral in Europa en het Midden-Oosten. Een deel van je tijd ben je op reis, wat het werk extra leuk maakt. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Heb jij een passie voor sales en ben jij toe aan een nieuw advontuur? Zou jij het leuk vinden om af en toe naar het buitenland te reizen voor je werk en ook deels vanuit kantoor te werken? Spreek jij de technische taal en bouw je duurzame relaties op met klanten? Daan zijn wij op zoek naar jou!
Sales Engineer: jouw functie
- Jij bent verantwoordelijk voor het aantrekken en binnenhalen van nieuwe klanten in (o.a.) Europa en het Midden-Oosten.- Jij maakt tekeningen en calculaties voor je klanten en bent hiervoor 30% van je tijd aan het reizen, dit geeft jou een beter beeld van de situatie bij je klanten.- Jij bent verantwoordelijk voor het adviseren van je klanten, maar ook het onderhouden van relaties.


Bedrijfsomschrijving

Voor een van onze klanten, een internationale onderneming gevestgd aan de zuidelijke kant van Rotterdam, zijn wij op dit moment op zoek naar een Sales Engineer met een ondernemende geest. Onze klant is actief in het fabriceren van custom machines en componenten voor de productie industrie, hierbij hebben ze klanten overal in Europa maar ook bv. in het Midden-Oosten, UAE en Australië. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met gedreven mensen, die samen de organisatie laten groeien en zo hun eigen doorgroeimogelijkheden creëren.Spreekt deze vacature jou aan of wil jij meer weten over deze interessante onderneming? Reageer dan op deze vacature en upload jouw cv. Deze vacature wordt beheerd door Jeanne en Joop, Consultants gespecialiseerd binnen Sales Engineering in Nederland. Is dit toch niet helemaal wat jij zoekt, maar zoek jij wel een baan binnen sales, bekijk dan onze website om de vacature te vinden die bij jou past. Vragen? Bel dan naar 020 – 570 8120 en dan zal een van onze consultants al jouw vragen beantwoorden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in