+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sappemeer.
Laad meer vacatures

Operator bakkerij Borgesius - 3 ploegen Sappemeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 17 p/u

Vacatureomschrijving

Als je geniet van het werken met machines, de heerlijke geur van vers brood en de uitdaging om een indrukwekkende productielijn te beheren, zou deze functie bij Bakkerij Borgesius in Sappemeer wel eens perfect voor je kunnen zijn. Wil je aan de slag in een hecht team, in een productieomgeving waar je je nooit verveelt? Lees dan snel verder.

Voor bakkerij Borgesius in Sappemeer zijn we op zoek naar een operator. Als operator ben je werkzaam bij de machines en speel je een cruciale rol in het productieproces. Je zult fulltime worden ingezet in een 3-ploegensysteem en je zult ook af en toe in de weekenden beschikbaar moeten zijn. Ook moet je rekening houden met een warme omgeving, door de ovens. Je bent verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige productieproces.  Niets ontgaat jou! Gaat er iets niet volgens plan? Dan informeer je direct je teamleider. Kleine storingen verhelp je zelf, of samen met een van je collega’s. Zonder jou geen brood op de plank! 

Nog niet zoveel ervaring als operator, maar wel met affiniteit met techniek en machines? Dat is geen probleem. Bij Borgesius wordt je intern opgeleid tot operator, zodat je zelfstandig de machines kunt bedienen. 


Over het bedrijf

Borgesius houdt zich bezig met het produceren van brood en andere lekkernijen voor onder andere grote supermarkten. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het product om de klanten en consumenten altijd van een heerlijk product te kunnen voorzien. Door middel van vakmanschap en een goedlopend productieproces wordt de kwaliteit van de producten gewaarborgd.


Wat wij bieden

Bij bakkerij Borgesius draait het niet alleen om heerlijk brood, maar ook om de zorg voor hun medewerkers. Je krijgt volop kansen en ruimte om je talenten te laten zien en je verder te ontwikkelen. Intern een opleiding volgen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Je salaris varieert tussen € 13,27 en € 17,00 per uur op basis van een 40-urige werkweek (fulltime), afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring. Bovendien ontvang je extra toeslagen van minimaal 34% voor werk in de avonduren, nachten of weekenden!


Wat wij vragen
  • Het uitvoeren van fysieke taken vormt geen probleem voor jou
  • Je hebt interesse in techniek
  • Hoge temperaturen deren je niet
  • Je kunt werken in een 3-ploegendienst en bent bereid om in het weekend en tijdens feestdagen te werken
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in