+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Analist FSQR lab Sas van Gent

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.670 p/m

Vacature in het kort

Bij Cargill in Sas van Gent wordt maïs en tarwe verwerkt tot belangrijke ingrediënten voor voeding en andere sectoren. Het Food Safety, Quality & Regulatory lab zoekt versterking. Je gaat aan de slag met analyses en zorgt dat alle apparatuur goed werkt. Dit is een kans om bij te dragen aan belangrijke projecten. Als je van afwisseling houdt en graag met je handen werkt, is dit een mooie kans. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Cargill heeft in Sas van Gent een productielocatie staan waar ze mais en tarwe verwerken tot o.m. zetmelen, eiwitten, glucose en alcohol. Deze producten worden dan weer gebruikt in de voedingsindustrie zoals snoep, dranken, zuivel, koekjes, soepen en nog veel meer sectoren. Op de productielocatie staat ook het: FSQR- (Food Safety, Quality & Regulatory) lab en deze ondersteunt de productieafdelingen en productielaboratoria. Dit doen zij door het uitvoeren van analyses die niet door operators of ploeglaboranten gedaan kunnen of hoeven worden.

Daarnaast zorgt het FSQR-lab voor het altijd in goede staat zijn van alle analyseapparatuur op de locaties middels het uitvoeren kalibraties, onderhoud en reparaties en voor het ontwikkelen, documenteren en trainen van nieuwe analysemethoden. Er is versterking nodig op dit lab en die kan jij dus zijn. Voor deze functie is een HLO diploma vereirst of een MLO 4 diploma + min. 5 jaar werkervaring.

Voldoe jij aan deze eisen? Laat het vlug weten

wat bieden wij jou
  • Uitvoeren van referentieanalyses
  • raw materials, ethanol, starches & microbiologie.
  • werk tot 25-10-2024
  • Ondersteunen van productieafdeling en productielab
  • Dagdienst functie
  • vanaf €3670,- per maand
wie ben jij

Voor deze functie is het belangrijk je beschikt over een HLO diploma of een MLO niveau 4 diplomas plus werkervaring. Je hebt kennis van analysemethodes en weet aan de hand te werken van protocollen. Op het lab werk je nauwkeurig en dit is voor jou niet meer dan normaal. Op de werkvloer wordt Engels en Nederlands gesproken en daarom moet je deze taal in het woord en geschrift beheersen.

Welke compententies zijn nog belangrijk:

  • Problemen zijn voor jou uitdagingen;
  • Administratieve vaardigheden;
  • Je kunt goed plannen en projectmatig werken;
  • Af en toe kracht uitoefenen vanwege (zware) tilwerkzaamheden is voor jou geen probleem;
  • Je kunt omgaan met handgereedschap.
wat ga je doen

Het FSQR- (Food Safety, Quality & Regulatory) lab ondersteunt zoals vermeld de productieafdelingen en productielaboratoria door het uitvoeren van analyses die niet door operators of ploeglaboranten gedaan worden. Je voert dus voornamelijk referentieanalyses uit. Verder ben je bezig met het in goede staat houden van alle analyseapparatuur op de locaties middels het uitvoeren kalibraties, onderhoud en reparaties.

Je ontwikkeld en geeft uitleg over nieuwe methodes, teneinde zorg je ervoor dat de laboranten/operators in staat zijn om nauwkeurige en betrouwbare analyses uit te voeren Hier komt natuurlijk ook de nodige documentatie bij kijken. Het is dus een diverse functie waar je ook betrokken bent bij lokale en soms Europese projecten

Hieronder vindt je enkele werkgerelateerde bezwaren:

  • Uitoefenen van kracht bij (zware) tilwerkzaamheden (af en toe);
  • Werken in veelal staande en licht gebogen houding (ca. 4 uur/dag);
  • Inspannende houding bij trappen lopen (af en toe);
  • Kans op letsel door glasbreuk, spatten van chemicaliën, branden aan apparatuur.
waar ga je werken

Cargill B.V. werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen. Tegenwoordig is Cargill betrokken bij de productie van voedselingrediënten en het verwerken, verspreiden en verhandelen van landbouwproducten.

Bij Cargill in Sas van Gent werken 350 mensen. In de productie verwerken ze maïs en tarwe tot o.m. zetmelen, eiwitten, glucose en alcohol. Deze producten worden daarna verder verwerkt in toepassingen in de voedingsindustrie zoals snoep, dranken, zuivel, koekjes, soepen en nog veel meer. Hun producten worden ook gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton.

sollicitatie

Interesse? Twijfel vooral niet en laat het ons weten, we komen graag met je in contact.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in