+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schagen.

Constructiebankwerker / Lasser Schagen Schagen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als constructiebankwerker / lasser werk je aan het maken van verschillende constructies. Je gebruikt technische tekeningen en werkt met lasmethodes zoals TIG of MIG/MAG. Je dag is nooit hetzelfde en je werkt in een team van vakmensen. Als je hulp nodig hebt, staat er altijd iemand voor je klaar. We bieden ook kansen om te leren en te groeien door cursussen en trainingen. Dit werk is perfect als je van afwisseling houdt en graag met je handen bezig bent. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als constructiebankwerker / lasser word je blij als je een super strakke las hebt gelegd. Vaak gaat het om zichtwerk maar bovenal een goede hechting. De constructies die er worden gemaakt zitten in de industrie, chemie, scheepsbouw en luxe jachtbouw. Ben jij de constructiebankwerker / lasser die ik zoek? Lees dan verder!

Als constructiebankwerker / lasser ben jij zelfstandig constructies aan het vervaardigen. Denk hierbij aan diverse trappen, bordessen, relingen tot aan complete constructies. Dit doe je aan de hand van technische productietekeningen en werkopdrachten. Als lasser gebruik je de methodes TIG of MIG/MAG en ben je daarnaast ook met constructiebankwerken bezig. Hier gebruik je verschillende technieken voor zoals buigen, zetten, knippen, zagen, boren en tappen.

Als constructiebankwerker / lasser is je werk erg divers. Geen dag is hetzelfde. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, maar je werkt wel samen in een team met meerdere constructiebankwerkers / lassers. Kom je er niet uit dan staat er altijd een collega klaar om je te helpen. Ook denken wij graag mee in jouw ontwikkeling. Bij ons is er de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en trainingen zodat jij steeds complexere constructies kunt vervaardigen.

Past deze functie bij jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

– Mbo niveau 2/3 diploma richting metaalbewerking
– TIG / MIG Mag laservaring is noodzakelijk
– In het bezit van rijbewijs B



Aanbod

Naast een goed salaris vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontwikkeling. Hiervoor bieden wij onder andere cursussen aan, denk hierbij aan bijvoorbeeld lasdiploma’s. In het kort:

– Een goed salaris
– Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen
– Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening
– Reiskostenvergoeding
– Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in