+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch tekenaar / Werkvoorbereider Schagen Schagen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Werk je graag met autocad en heb je ervaring met het uittekenen van architectentekeningen? In deze functie teken je prefab dakconstructies en werk je met verschillende projecten. Je werkt zelfstandig, maar kunt altijd hulp vragen aan je team. Ook zul je de mensen ontmoeten die jouw tekeningen gaan bouwen. Het is een kans om te werken aan projecten die je echt interesseren. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een technisch tekenaar/werkvoorbereider met bouwkundig inzicht en kan jij goed met autocad overweg? Vind jij het leuk architect tekeningen tot aan de werktekeningen uit te tekenen? Ben je op zoek naar constant variërende projecten? Dan kom ik graag met je in contact.

Als technisch tekenaar houdt jij je bezig met prefab dakconstructies, gevels en houtskeletbouw. De grootste uitdaging zit in de dakconstructies, omdat jij hiervoor niet alleen in 2D, maar ook in 3D moet kunnen werken.

Ben jij de technisch tekenaar die zeer behendig is met autocad (het liefst ook bekend met Tekwoods HSB) en voldoende bouwkundig inzicht heeft om zelfstandig architectentekeningen uit te werken tot op detailniveau?

Reageer dan op deze vacature of whatsapp/bel mij op tel: 06 22133369

Je gaat zelfstandig jouw eigen projecten uittekenen. Dit doe jij op een afdeling waar 3 tot 6 professionals zitten die jou hierbij kunnen helpen waar nodig.

Naast het tekenen ben jij verantwoordelijk voor de inkoop, voorbereiding en de overdracht naar de uitvoering. Wanneer jouw tekenwerk klopt, is de rest niet moeilijk meer.
Het team timmermannen dat jouw werk zal gaan realiseren bestaat uit 25 collega’s, die jij allemaal persoonlijk gaat leren kennen. Natuurlijk zetten wij jou in jouw kracht en ben jij voornamelijk bezig met die projecten die jij leuk vindt.



Gevraagd

– Grote interesse in hout en prefab elementen
– Bouwkundige opleiding of 3 jaar werkervaring
– Veel kennis en kunde in autocad (Tekwoods is een pré)



Aanbod

Wij bieden jou een plek waar je kan doen wat jij het liefste doet, namelijk tekenen aan variërende projecten. Dat kan jij natuurlijk alleen maar doen wanneer jij beschikt over de juiste programma’s een mooi, ruim bureau, goede koffie en energieke collega’s. Daarbij is het ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Wij vinden het belangrijk dat jij elke dag weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. Werk is werk en vrij is vrij. Wij leggen de verantwoording van het werk bij jou neer. De jongens in de uitvoering kunnen natuurlijk niet stil komen te staan.
Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een ruim passend salaris, maar ook:

– Mogelijkheid om thuis te werken
– Uitdagende & afwisselende projecten
– Mooi en ruim kantoor
– Enthousiaste en professionele collega’s
– Toffe bedrijfsuitjes
– 8% vakantiegeld
– Deelname aan ons unieke gelukstraject
– Solide en financieel gezonde organisatie

Enthousiast? Snap ik! Daarom kom ik graag met je in contact om samen te kijken hoe we jouw talenten kunnen koppelen aan ons netwerk. Je kan natuurlijk ook reageren op deze vacature of whatsapp/bel mij op tel: 06 22133369

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in