+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schaijk.

Medewerk(st)ers bediening Schaijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nieuw Schaijk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 18 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team dat het gezicht is van een mooi horecabedrijf. Je taak is gasten blij maken door ze goed te helpen en te bedienen. Je werkt samen met de keuken en zorgt dat alles goed loopt, zodat gasten een fijne avond hebben. Je leert over het eten en drinken en deelt deze kennis met de gasten. Dit is een kans om in een leuke sfeer te werken en mensen blij te maken. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Samen met je collega’s van het bedieningsteam ben jij het visitekaartje van dit prachtige horecabedrijf in Schaijk. Je ontvangt en bedient de gasten met een grote glimlach en je vindt het leuk om de kennis van de menu- en drankenkaart over te brengen op de gasten. Dankzij de prachtige bar en de nauwe samenwerking met de goed georganiseerde keuken zorg je er met z’n allen voor dat gasten van Nieuw Schaijk een topavond beleven.



Gevraagd

We denken hierbij aan enthousiaste kandidaten die parttime beschikbaar zijn voor 18-24 uur per week. Ben jij een echte gastvrouw/gastheer met ervaring in de horeca dan is dat uiteraard mooi meegenomen maar ook andere kandidaten die zich herkennen in dit profiel en beschikbaar zijn op doordeweekse avonden en/of in het weekend nodigen wij van harte uit om te reageren! Je wordt prima ingewerkt door ons bedieningsteam. Je staat er nooit alleen voor; we helpen elkaar altijd want samenwerken is bij Nieuw Schaijk het motto!



Aanbod

Natuurlijk heeft Nieuw Schaijk je ook veel te bieden; je gaat werken met de leukste en gezelligste collega’s in de Maashorst-regio. Wil je 2, 3 of 4 doordeweekse avonden werken of ben je ook/alleen in het weekend beschikbaar? Geen probleem! De definitieve dagen en tijden kunnen in overleg worden vastgesteld. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Er zijn allerlei leuke personeelsfeesten en gezellige borrels.

Ben jij enthousiast om deel uit te gaan maken van ons gezellige team? Reageer dan snel!
We zijn erg benieuwd naar je reactie.



Bedrijfsomschrijving


Stap binnen in de smaakvolle wereld van Nieuws Schaijk (Rijksweg 46 in Schaijk), een warm en gastvrij familiebedrijf waar lekker eten en drinken samenkomen en waar iedereen zich altijd direct thuis voelt. Wil jij hier graag deel van uitmaken en het beste uit jezelf, je collega’s en ons bedrijf halen? Dan heten we jou van harte welkom om ons bedieningsteam te versterken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in