+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schalkwijk.

Senior boomtechnisch adviseur Schalkwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Boomtotaalzorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.200 p/m
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Een unieke kans om jouw expertise verder te ontwikkelen en bij te dragen aan complexe projecten! Die krijg jij als senior boomtechnisch adviseur bij Boomtotaalzorg. Je pakt je eigen projecten op en kunt jezelf (verder) specialiseren in jouw gewenste richting. Daarbij krijg je veel vrijheid in hoe jij jouw werk indeelt. Wil jij ook zelf jouw projecten kunnen bepalen? Wij geloven dat jij dit prima kan en horen graag van je!

Wat ga je doen als senior boomtechnisch adviseur

In jouw rol als senior boomtechnisch adviseur houd je je voornamelijk bezig met complexe projecten in stedelijke en landelijke omgevingen, waarbij je diepgaand onderzoek verricht, advies uitbrengt en rapporteert. Je gaat met klanten in gesprek om hun behoeften te achterhalen en of deze overeenkomst met de wensen, waarbij je rekening houdt met de gebiedsvisies. Hierover breng je een advies uit over mogelijke oplossingen en schrijf je bijbehorende beheerplannen en calculaties. Omdat jouw klanten met name overheden zijn, krijg je veel te maken met aanbestedingen. Daarnaast neem je deel aan wekelijkse overleggen met collega's om de planning te bespreken en lever je daarbij belangrijke input.

Jouw 3 belangrijkste werkzaamheden zijn:
  • Onderzoeken van de klantvraag en adviseren over de juiste uit te voeren onderzoeken;
  • Analyseren van onderzoeksdata ter onderbouwing van jouw adviezen;
  • Uitvoeren van complexe onderzoeken, zoals: breukvastheidsonderzoek, nader technisch onderzoek, bomen effect analyses, groeiplaatsonderzoeken, en meer.
Waar ga je werken?

Boomtotaalzorg is dé bomenspecialist van Nederland. Wij zijn een specialistisch onderzoek- en adviesbureau die ook de uitvoering verzorgt. Dat maakt ons een unieke organisatie. Bij ons werken ± 30 gepassioneerde boomliefhebbers die ook na werktijd houden van een stukje gezelligheid!
“Bij Boomtotaalzorg hangt een prettige werksfeer met leuke collega’s waar ruimte is voor vakinhoudelijke kennis, persoonlijke groei en een goede balans tussen werk en privé. Je wordt hier niet alleen als medewerker gezien, maar vooral als mens”
Maarten Debruyne, Boomtechnisch adviseur, 5 jaar werkzaam bij Boomtotaalzorg
Het team waarin je komt te werken bestaat uit 6 andere senior-, medior- en junior boomspecialisten. Als je niet onderweg bent of thuis werkt, zijn jullie vaak te vinden op ons kantoor in Schalkwijk (Utrecht). Naast dat het gezellig is om samen op kantoor te werken, is het ook fijn om met elkaar te kunnen sparren, een extra paar ogen over jouw werk te laten gaan of een junior te begeleiden. Daarnaast werk je soms ook samen met het uitvoeringsteam tijdens veldwerk, zoals bij het graven van proefsleuven of als je toezicht houdt op een project waar jij het advies voor hebt opgesteld.

Gevraagd

Wat vragen we van jou als senior boomtechnisch adviseur?

Als senior boomtechnisch adviseur werk je in het hele land, dus flexibiliteit is van groot belang. Geen werkdag is het zelfde. We verwachten dat je net zo gepassioneerd bent over bomen als wij en dat je graag je kennis verder wil ontwikkelen. Tot slot vragen we goede schrijfvaardigheid omdat je al jouw bevindingen in duidelijk leesbare rapporten moet vastleggen voor zowel klanten als collega’s.

Verder vragen we:
  • Hbo werk- en- denkniveau omdat vervolgopleidingen dit niveau vereisen;
  • Rijbewijs B aangezien je door het hele land inspecties uitvoert;
  • Ervaring met zelfstandig inspecteren van bomen;
  • Ervaring met GIS-pakketten zoals QGIS of ArcGIS;
  • Ervaring met aanbestedingen.


Aanbod

Dit bieden wij jou:
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een telefoonvergoeding en laptop van de zaak;
  • Mogelijkheid voor een bedrijfsauto;
  • Werken met specialistische apparatuur waarin je jezelf mag ontwikkelen;
  • Volgen van vakgerichte opleiding zoals ETT en bezoeken van seminars in binnen- en buitenland;
  • Een werkweek van 24-40 uur met flexibele indeling van de uren.
Meer informatie?

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Bert van Eck (boomtechnisch adviseur) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Mirjam Folkersma (P&O) via 030-6011880 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Procedure

Onze selectieprocedure omvat 2 gesprekken. Het eerste gesprek is met Bert van Eck (boomtechnisch adviseur) en Mirjam Folkersma (P&O). Het tweede gesprek is met twee teamleden. Beide gesprekken worden gehouden op ons kantoor in Schalkwijk (bij Utrecht) maar een andere locatie is bespreekbaar. We streven ernaar de gesprekken flexibel in te plannen, rekening houdend met jouw wensen en beschikbaarheid.
Omdat we graag snel het gesprek aangaan met geschikte kandidaten, heeft deze vacature geen sluitingsdatum. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in