+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Scheemda.

Bbl-Mechatronica machinebouw Scheemda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • 13 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Leer alles over het bouwen van machines met een betaalde opleiding tot monteur mechatronica. Je gaat direct aan de slag en past wat je leert meteen toe. Werk samen met ervaren monteurs, elk met hun eigen specialiteit. Je krijgt professionele begeleiding en werkkleding. Het bedrijf is wereldwijd bekend en focust op het reviseren van machines. Een unieke kans om te leren en te groeien in je carrière.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij van A tot Z leren hoe je eigenhandig hoogwaardige machines bouwt, maar ontbreekt het jou nog aan de juiste opleiding? Dan is deze bbl-plek tot monteur mechatronica dé perfecte kans voor jou! Lees snel verder, en wie weet start jij binnenkort met een volledig betaalde opleiding tot monteur mechatronica.

Wil jij van A tot Z leren hoe je eigenhandig hoogwaardige machines bouwt, maar ontbreekt het jou nog aan de juiste opleiding? Dan is deze bbl-plek tot monteur mechatronica dé perfecte kans voor jou! Lees snel verder, en wie weet start jij binnenkort met een volledig betaalde opleiding tot monteur mechatronica.

Of je nou al over relevante werkervaring beschikt of eindelijk toe bent aan een verandering in je loopbaan, wij vinden het belangrijk dat jij enthousiast wordt van machinebouw en gemotiveerd bent om te leren. In een periode van 2-3 jaar volg je een volledig door ons betaalde, erkende Mbo-opleiding mechatronica bij het Alfa-College in Groningen. Dit doe je naast je werk als monteur, waarbij het grote voordeel is dat je alles wat je op school leert direct in de praktijk kan toepassen. Onze opdrachtgever begeleid jou intensief op de werkvloer en zorgt ervoor dat je praktische kennis opdoet over het vak als monteur mechatronica. Hierbij kun je denken aan het trekken van kabels, sleutelen, reviseren, lassen, aansluiten van schakelaars & instrumentatie en het eigenhandig bouwen van besturingspanelen. Daarbovenop ontvang je vanuit ons professionele begeleiding tijdens je opleiding door onze eigen opleidingsadviseur, Manon.

Het mooiste is dat je gewoon aan het werk gaat en daarmee dus gewoon direct volledig betaald wordt, dit doe je van maandag tot en met vrijdag, waarbij je 1 dagdeel per week naar school zal gaan. Je werkt samen met 6 andere monteurs, elk met een eigen specialiteit en er heerst een prettige werksfeer op de werkvloer, hierdoor is nauwe samenwerking en begeleiding mogelijk voor jou. Doordat hier hoofdzakelijk machines gereviseerd worden leer je alles van A tot Z: demontage, revisie en montage, met als doel dat alle machines uiteindelijk als nieuw de deur uitgaan. 


Functie eisen
  • Je kiest bewust voor een (om)scholing in de mechatronica;
  • Je hebt interesse voor techniek;
  • Je bent bereid tot het volgen van een opleiding, minimaal op Mbo-3;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is onderdeel van een gerenommeerd bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de machinebouw. Zij zijn een wereldwijd begrip binnen hun vakgebied en hun machines zijn te vinden van Australië tot Noorwegen tot Brazilië. Er heerst hier een gemoedelijk, prettige en nuchtere bedrijfscultuur, 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' is de mentaliteit. Op deze locatie is alles gericht op de hoogwaardige revisie van machines, zodat deze als nieuw de deur uit kunnen naar klanten over de hele wereld. 


Wat wij bieden

Een geweldig mooie functie met een volledig betaalde opleiding waar jij enorm veel kan leren. Een salaris tussen de €13 - €16 bruto per uur afhankelijk van je werkervaring en daarbovenop verzorgen wij je werkkleding. Heeft dit je interesse gewekt? Reageer dan voor 4 Mei. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in