+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Scherpenzeel (GE).
Laad meer vacatures

Monteur/ isolateur kruipruimtes Scherpenzeel (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.892 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij onze nieuwe Isolatie monteur voor kruipruimtes? Kom jij ons familiebedrijf versterken en maak een verschil in een energiebesparend werkveld? Dit is een fulltime functie voor 40 uur per week. Als Isolatie monteur kruipruimtes, start jij de dag met een kop koffie en het team. Hierna ruil je jouw koffiemok in voor gereedschap. Jouw missie? Huizen door het hele land warmer, comfortabeler en energiezuiniger maken. In de kruipruimtes ga jij aan de slag met het plaatsen van isolatie, dit doe je zorgvuldig en nauwkeurig. Ruimtes waar vroeger kou en vocht heersten, verlaat je aangenaam, warm en droog. Wil jij ook onderdeel zijn van ons gedreven team? Solliciteer dan direct! We verwelkomen je graag in onze zelfstandige en energieke onderneming, waar we klaarstaan om jou de kneepjes van het vak te leren.

Wij bieden:

Ben jij de ervaren Isolatie monteur kruipruimtes die we zoeken? Wij waarderen jouw ervaring en kennis, en dat zie je terug in je salaris. Bij ons ontvang je een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de €2300,- en €2892,- voor 40 uur per week. Maar bij ons draait het niet alleen om hard werken. Regelmatig luiden we het weekend in met een gezellige vrijdagmiddag borrel. Werken bij ons betekent deel uitmaken van een hecht team in een informele sfeer. We staan voor eerlijkheid en gelijke behandeling van iedereen. Dus, zie jij deze uitdaging zitten en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière bij een bedrijf dat jouw werkervaring op waarde schat? Neem dan snel contact met ons op!

Wij vragen:

Als isolatie monteur kruipruimtes bij dit familiebedrijf ben je een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat je betrouwbaar bent en je verantwoordelijkheid durft te nemen voor je werk. Weet je van aanpakken, hou je van precies werk en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan energiebesparing en wooncomfort? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven! Functie-eisen: - Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie - Je bent in het bezit van een rijbewijs B - Je werkt veilig en nauwkeurig - Je bent klantgericht en communicatief vaardig - Je bent fulltime beschikbaar

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf uit Scherpenzeel waar je absoluut geen nummer bent en ze erg betrokken zijn met hun medewerkers. Dit familiebedrijf is door de vele aanvragen flink aan het groeien. Het is een erkend en gecertificeerd isolatiebedrijf, waar je terecht kan voor het (na)isoleren van spouwmuur, dak, tussenvloer, bodem en vloer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in