+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Scherpenzeel (GE).
Laad meer vacatures

Monteur spouwmuurisolatie Scherpenzeel (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.892 p/m

Vacatureomschrijving

Droom je van een baan in de buitenlucht, waarbij je werkt met je handen én je hoofd? Wij zoeken een monteur spouwmuurisolatie in Scherpenzeel! In ons familiebedrijf werk je 40 uur per week in een hecht team van twee. Jij zorgt ervoor dat onze klanten er altijd warm bij zitten, of het nu bij particulieren thuis is of bij het MKB. Ben jij die monteur die geen hoogtevrees heeft, altijd klaarstaat om te werken - ongeacht het weer - en daarnaast BOY is bevinden en oplossend denkt? Een normale werkdag bij ons betekent vroeg opstaan. Je checkt het materiaal en de machines - de boormachine is je beste vriend - en gaat samen met je collega op pad. Jullie bereiken de werkplek en na een veiligheidscheck kunnen jullie aan de slag! Je boort gaatjes, blaast de isolatie in de muren.. Hoogte? Geen probleem, jij staat stabiel op je ladder tot wel 9 meter. Na een welverdiende lunchpauze pakken jullie de volgende klus. Jij kunt prima zelfstandig werken én samenwerken. Elke dag ga je tevreden naar huis, wetende dat je bijdraagt aan een duurzaam en comfortabel leven van onze klanten. Wacht niet langer en spring in je nieuwe carrière! Word onze nieuwe monteur spouwmuurisolatie en voeg je bij een team dat graag samen klussen klaart, slecht weer trotseert en altijd klaarstaat voor elkaar. Laat ons zien dat jij die harde werker bent met een goede werkethiek en een BE-rijbewijs.

Wij bieden:

Ben jij die handige, oplossingsgerichte monteur die niet bang is voor hoogtes en houdt van werken in de buitenlucht? Dan ben jij de Monteur Spouwmuur die wij zoeken voor het familiebedrijf in Scherpenzeel! Met een BE-rijbewijs op zak en een goede werkethiek weet jij samen met een collega spouwmuurisolatie aan te brengen bij particulieren en mkb. En kom je een keer voor uitdagingen te staan? Geen probleem, jouw zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen maken het mogelijk deze uitdagingen te overwinnen. Naast werken bij kou en slecht weer, kun je ook plezier verwachten! Want de leuke vrijdagmiddagborrels maken het werken in dit team extra gezellig. Je inzet wordt ook gewaardeerd met een mooi salaris van €2300,- tot €2892,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Monteur Spouwmuur. Jij bent een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt. We bieden een fulltime functie, waarbij je 40 uur per week aan de slag gaat. Voor deze functie vragen we het volgende: • Je hebt een afgeronde relevante opleiding of werkervaring in een soortgelijke functie. • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. • Een geldige VCA-certificering heeft de pré. • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. • Je bent klantgericht en professioneel in je communicatie. Past dit bij jou? Reageer dan snel op onze vacature en wie weet word jij onze nieuwe collega in het hechte team van Monteurs Spouwmuur in Scherpenzeel.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf uit Scherpenzeel waar je absoluut geen nummer bent en ze erg betrokken zijn met hun medewerkers. Dit familiebedrijf is door de vele aanvragen flink aan het groeien. Het is een erkend en gecertificeerd isolatiebedrijf, waar je terecht kan voor het (na)isoleren van spouwmuur, dak, tussenvloer, bodem en vloer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in