+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

P&ID engineer Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

GRIP. op werk

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij als GRIP. zijn een detacheringsbureau gevestigd in Capelle a/d IJssel. Wij detacheren maar eigenlijk belangrijker “wij ontzorgen”. Ons doel is om jou te koppelen aan een opdrachtgever die behoefte heeft aan jouw vaardigheden.

Onze opdrachtgever biedt je een carrière die even uitdagend, spannend en leuk is. Je kunt lid worden van ons team van meer dan 500 professionals op onze locaties in Schiedam, Vlissingen en Hamburg. De Marine-divisie van het familiebedrijf staat internationaal bekend om de tijdige, binnen het budget levering van hoogwaardige marineschepen, evenals haar rol als full-service provider, of integrator, gedurende de hele levenscyclus van haar producten. De divisie heeft een rijke geschiedenis die meer dan 140 jaar teruggaat en is trots op haar lange traditie van dienstverlening aan de Koninklijke Marine (RNLN), de lanceringsklant van acht opeenvolgende generaties Combatants. Vandaag de dag opereert onze opdrachtgever en gespecialiseerde engineeringbedrijven in Nederland, België en Roemenië en bouwt daarnaast schepen op locaties naar keuze van klanten over de hele wereld. Samen met haar partners voert de divisie diepgaand onderzoek en ontwikkeling uit om de efficiëntie van het marinescheepsbouwproces te optimaliseren voor de toekomst. Ben jij klaar voor de taak?


De rol

Voor deze tijdelijke functie zijn wij op zoek naar een Senior P&ID Ingenieur die op korte termijn kan starten op basis van een tijdelijk contract van 18 maanden.

Als Senior P&ID Ingenieur analyseer en beoordeel je specificaties, stel je engineeringpakketten op, modelleer en herzie je deze en/of integreer je systemen en leveringen. Je geeft feedback en ondersteunt belanghebbenden bij technische aspecten en vragen binnen het specialisme Mechanical. Als Senior P&ID Ingenieur werk je in lijn met projectvereisten, klantbehoeften, technische en operationele richtlijnen en regelgeving. Dit om bij te dragen aan een efficiënte productie en om de betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van onze portfolio te maximaliseren.


Functieomschrijving

Als Senior P&ID Ingenieur (Project Based) zul je:

  • Specificaties en/of technische eisen met betrekking tot producten, systemen en processen (materialen, kwaliteit, milieu, gezondheid, veiligheid, ontwerpoptimalisatie, productspecificaties) analyseren en beoordelen, initiële kans- en risicoanalyses uitvoeren en mitigatiemaatregelen voor eventuele geïdentificeerde risico’s voorstellen en/of implementeren.
  • Het basis- en gedetailleerd engineeringpakket opzetten en modelleren voor standaard- en/of nieuwe producten op basis van relevante informatie, specificaties en in lijn met specificaties, (scheepswerf)vereisten, geldende (HSSEQ) regels, voorschriften en Damen Naval engineeringstandaarden.
  • Het basis- en/of gedetailleerd engineeringpakket bijwerken en indien nodig informatie verstrekken, bespreken en adviseren met de technisch leider, technisch specialist en/of relevante belanghebbenden.
  • Interne en externe belanghebbenden ondersteunen bij technische aspecten en vragen.
  • (Delen van) projecten en/of ontwerpevaluaties uitvoeren.
  • Documenteren van (onderhouds)activiteiten die zijn uitgevoerd op processen, ontwerpprojecten, installaties en apparatuur en/of inzicht bieden in kwantitatieve en kwalitatieve ontwikkelingen door middel van periodieke en ad-hoc rapporten en/of analyses over het ontwerp en technische voortgang van documentatie.
  • Knelpunten in processen, ontwerpen, installaties en apparatuur identificeren en evalueren, suggesties doen voor verbetering en indien van toepassing zorgen voor en controleren van de implementatie na goedkeuring.
Functie-eisen

Als Senior P&ID Ingenieur (Project Based) dien je te beschikken over:

  • Een professionele opleiding op bachelors- of masterniveau op het gebied van mechanische systemen.
  • Meer dan vijf jaar ervaring in de engineering en brede kennis van hoogwaardige (marine)schepen en/of pijpleidingsystemen, bij voorkeur opgedaan in de scheepsbouw.
  • Meer dan vijf jaar ervaring met CAD-software, overheidsinstanties, Good Engineering Practices, inclusief kwaliteits- en budgetbewustzijn.
  • Meer dan vijf jaar ervaring met werken in een multidisciplinaire omgeving en in een 3D-omgeving.
  • Enige ervaring met presentatietechnieken en bereidheid om af en toe te reizen en in het buitenland te werken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling).
  • Uitstekende antecedenten, aangezien een pre-employment security screening standaard deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.
  • Permanent meerjarig EU-burgerschap in combinatie met een permanente EU-werkvergunning zijn vereisten in het wervingsproces voor geschikte kandidaten, gezien de militaire aard van klanten en projecten.
Aanbod

Wij waarderen onze medewerkers enorm en ondersteunen we je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daartoe investeren we in al onze medewerkers door:

  • Een technologie- en innovatiegerichte, dynamische, internationale werkomgeving.
  • Een competitief salarispakket en andere voordelen.
  • Voortdurende leermogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden binnen een diverse en lonende werkomgeving.
  • Een actieve sociale omgeving op het gebied van bedrijfscultuur, evenementen en sport.

Werklocatie: Schiedam

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in