+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Automonteur Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan auto's en zoek je een nieuwe uitdaging? In deze rol werk je samen met een leuk team dat auto's repareert en ombouwt. Je begint vroeg en eindigt op tijd, en je doet veel verschillende taken. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en goed kunt omgaan met onverwachte taken. Je helpt mee om alles op tijd af te krijgen. Je gaat werken bij een bedrijf dat auto's over de hele wereld vervoert en ook zorgt voor registratie en ombouw. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Het liefst sleutel jij de hele dag door aan auto's! Ben je ook nog eens op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou bij onze opdrachtgever in Schiedam!

Als Automonteur maak je deel uit van een gezellig en ervaren team dat zich bezighoudt met het repareren en ombouwen van auto's. Je werkdag begint om 07:30 uur en eindigt om 16:30 uur. In deze rol voer je zelfstandig diverse taken uit en toon je veerkracht onder druk, waardoor je zonder problemen verschillende adhoc-verantwoordelijkheden oppakt. Je hebt een scherp oog voor wat er moet gebeuren en neemt zelf het initiatief om elk detail nauwgezet te verzorgen. Deze eigenschappen komen uitstekend van pas, aangezien er veel werk te doen is en het jouw taak is om de doorlooptijd te optimaliseren!

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in wereldwijd transporten en verschepen van auto's. Hier verzorgen ze het transport van onder andere klassiekers en exclusieve voertuigen, alle soorten en maten komen langs. De dienstverlening stopt niet bij transport, ook inklaring, registratie en ombouwen in hun eigen garage behoort tot de dienstverlening.

Gevraagd

Als autoliefhebber heb jij een natuurlijk talent voor het repareren en ombouwen van auto's. Van klassieke oldtimers tot de nieuwste Ford Mustangs, elke dag brengt een nieuwe uitdaging met zich mee. Je kunt je hart ophalen in deze omgeving die gevuld is met verschillende automodellen. Snel en nauwkeurig werken zit in jouw DNA, terwijl je altijd de klant centraal stelt, zowel intern als extern. Je bent gedreven om goed voorbereid en volgens veiligheidsrichtlijnen te werken, en je werkt samen met het team om de garage naar het optimale eindresultaat te leiden.
Kwaliteit staat bij het bedrijf én bij jou hoog in het vaandel. Je werkt serieus en neemt altijd je verantwoordelijkheid. Open communicatie met collega's is voor jou vanzelfsprekend. Als ervaren technisch specialist beschik je over de benodigde aantoonbare papieren en heb je al enige tijd ervaring als Monteur. Je bent een daadkrachtig persoon die goed het overzicht behoudt, zelfs in stressvolle situaties, en je staat stevig in je schoenen. Betrokkenheid, teamspirit, gedrevenheid, flexibiliteit en proactiviteit typeren jou als persoon.
Wat verwachten we van jou?
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding als 1e autotechnicus of MTS autotechniek;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in spreken als schrijven;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Humor is voor jou belangrijk.


Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende fulltime functie in Schiedam. Je komt te werken binnen een groeiend en financieel gezond bedrijf met een prettige en informele werksfeer. Uiteraard helpt het team je met coaching en training on the job. Mocht het zover komen dan begin je met een 7 maanden contract en het is de intentie om dit te verlengen naar een vast dienstverband. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto op fulltime basis;
  • 25 vakantiedagen;
  • Pensioenregeling;
  • €0,21 reiskostenvergoeding per kilometer.
Interesse?
Zien wij je binnenkort bij onze opdrachtgever sleutelen? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. We zijn te bereiken via 010-31828040 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in